Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2008 00:00

gezin

Fotoğraf sanatçısı Enis Umuler’in, Sıcak Mavi isimli yelken fotoğrafları sergisi, 15 - 24 Şubat tarihleri arasında CNR Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan Boat Show’un fuaye alanında görülebilir. Sergi, son yıllarda Bodrum’da düzenlenen önemli yelken yarışlarında çekilmiş fotoğraflardan oluşuyor. Tüm tablolar sınırlı sayıda baskı olacak. Detaylı bilgi için: www.enisumuler.com

tadın

Gıda sektörünün yeni markası Naturamaks, yüzde 100 doğal ve katkısız hazır yiyecek çeşitleri üretiyor. Şimdilik üç grupta hizmet veriyor: Çorbalar, et suları ve soslar. Hepsi cam kavanozda satılıyor. Çorbalarda işkembe, toyga, sebzeli brokoli, kremalı mantar ve kremalı tavuk çeşitleri var. İçlerinde koruyucu, aroma artırıcı, tatlandırıcı, asitlik düzenleyici ve kıvam artırıcı gibi katkı maddeleri yok. Kavanozun tamamı tencereye boşaltılıp, üzerine kavanozun tamamı kadar su ilave edilerek pişiriliyor.

dinleyin

Arın Karamürsel ilk performansını, 12 yaşında, Mozart’ın "No. 24 Do Minör Piyano Konçertosu" yorumu ile gerçekleştirdi. Academie Marguarite Long’da (Paris) ve Çaykovski Konservatuvarı’nda (Moskova) aldığı eğitimler sonrası dünya çapında bir isim oldu. 1983’te Meksika Cervantino Festivali’ne, 1991’de Şanghay Sanat Festivali’ne katıldı. Meksika’da En İyi Yorumcu Ödülü’nü aldı. Karamürsel, 16 Şubat akşamı, 20.00’de İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda çalacak. Mozart’ın "Fantezi, re minör"ünü, Schumann’ın Karnaval Op.9’unu, Rahmaninov’un "Op.42, Corelli’nin Bir Teması Üzerine Çeşitlemeler"i ile "Op.36, no.2, si bemol minör Sonat"ını seslendirecek. Biletler 15-24 YTL. Biletix ve CRR gişesinden alabilirsiniz.

kaçırmayın

Rock müzik ikonu Marianne Faithfull bir kez daha İstanbul’a geliyor. Asmalımescit Babylon’da 3 gece üst üste konser verecek. Konserler 3-5 Mart’ta ama siz şimdiden biletinizi alın.

değiştirin

Yaşlanmanın 7 işaretine karşı etkili Olay, bugün başlayan ve 3 gün sürecek bir kampanya başlattı. 30 YTL ve üzeri herhangi bir boş anti-aging krem şişesini, orijinal boy Olay Total Effects anti-aging kremi ile değiştiriyor. Kampanya 11 ilde ve 16 noktada düzenleniyor. Size en yakın kampanya noktasını, 0 800 261 63 65’i ücretsiz arayarak öğrenebilirsiniz.

katılın

Eğitim fuarı Educaturk, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı, Rumeli Fuar alanında devam ediyor. Fuarda, anaokulundan üniversiteye, yurtdışı eğitim hizmetlerinden yeni kariyer fırsatlarına kadar her şeyi bulmak mümkün. Burslu eğitim fırsatlarını araştırabilir, ABD’de çalışma olanaklarını öğrenebilirsiniz. Fuar 17 Şubat akşamı sona erecek.

alın

Mango da yeni sezona girdi. 2008 ilkbahar-yaz koleksiyonundaki ürünler 4 ayrı grupta toplanmış: Colonial, New Graphic, Game Colour ve Urban Gipsy. Genel olarak 1970’li yılların etkisini görmek mümkün.

başvurun

Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı tarafından 13- 23 Mart arasında düzenlenecek 19. Ankara Uluslararası Film Festivali kapsamında, Avrupa Birliği Gençlik Değişimi projesi gerçekleştirilecek. Kafandakini Çek (Get Your Own Picture) adlı projede 32 Alman ve 32 Türk genci, on gün ortak hedefler doğrultusunda birlikte çalışacak ve atölye çalışmalarına katılacak. Avrupa Mitleri konusunda kendi fikirlerinden yola çıkarak birer kısa film yapmalarına olanak sağlanacak. Bu etkinliklere katılmak isteyenlerin 16 Şubat Cumartesi (yarın) saat 10.00’da Ankara Kızılay Büyülü Fener sinemasında düzenlenecek toplantıda bulunmaları gerekiyor.

takın

Ünlü aksesuvar markası Coach, yeni sezonda da genel çizgisini koruyor. Malzeme olarak kaliteli kumaşlar, hasırlar, patentli deriler, kanvas denimler kullanılmış. Stil ve fonksiyon ön planda tutulmuş. Çanta, dış giyim, ayakkabı ve bijuteri grupları var. Markanın İstanbul’da İstinye Park ve Bağdat Caddesi’nde mağazaları bulunuyor.

sürün

Maybelline’nin yeni maskarası Volume Express Lift Up’ın kıvrık fırçası, her kirpiğe şekline göre hacim veriyor. Kirpikleriniz lifting etkisiyle 3 kat daha hacimli ve kalkık görünüyor. Uygulamadan sonra kalıntı ve topak olmuyor. Etkisi 24 saat sürüyor. Fiyatı 12.49 YTL.

giyin

Her sezon, misafir tasarımcıların beyaz gömlek uygulamalarına koleksiyonunda yer veren Bil’s, 2008 ilkbahar-yaz koleksiyonunda Deniz Yeğin ile çalıştı. Deniz Yeğin’in sekiz ayrı modeli, mağazalarda bu ay yerini alıyor. Yeğin, ilhamını kendi aile arşivinden seçtiği fotoğraf karelerinden almış. Modern görüntüyü, eski fotoğraflardaki yumuşak, romantik ve flörtöz havayla birleştirmiş.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!