Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2008 00:00

bakın

Fc Plus, iddialı ve cesur giyinmeyi seven erkekler için. Günün her anına uygun giysiler satıyorlar. Felsefeleri "Giyilebilir Çılgın Şıklık". Pek çok televizyon ünlüsü erkek buradan giyiniyor. Tasarımlarda akıllı kumaş teknolojisi kullanılıyor. Önümüzdeki ay kendi isimleriyle mağaza açmaya başlayacaklar. Şu anda başka mağazaların içinde ve corner’larda satılıyor.

dinleyin

Şebnem Ferah, BKM’nin organizasyonuyla 3 ilde 3 konser verecek. İlk konser yarın İstanbul’da, Bostancı Gösteri Merkezi’nde. 23 Şubat’ta İzmir’de, 1 Mart’ta da Ankara’da Şebnem Ferah şarkılarını dinleyebilirsiniz. Repertuvarında tüm albümlerinden şarkılar var. Birkaç parçasını unplugged olarak söyleyecek. Konserlerin kapı açılışı 18.00, başlama saati 20.00. Biletler Biletix’te ve Bostancı Gösteri Merkezi Gişesi’nde.

yarışın

Milupa, bebek yemekleri yarışması düzenliyor. Amaç; anne ve babaları, bebekleri için en doğru, en sağlıklı ve en lezzetli yemekleri yaparak kendi tariflerini yaratmaya teşvik etmek. 29 Şubat 2008 tarihine kadar, herhangi bir Milupa ürünüyle hazırladığınız bebek yemeği tarifini, bebeğinizin bu yemeği keyifle yerken çekilmiş bir fotoğrafıyla birlikte göndererek katılabilirsiniz. Gelecek İçin Beslenmek Standartları’na uygun olması gereken tarifler; kahvaltı, meyveli karışım, çorba, muhallebi ve gece lezzeti olmak üzere beş kategoride değerlendirilecek. Katılım koşulları ve ayrıntılı bilgi için www.milupa.com.tr

kullanın

Sizi yağmurdan ve rüzgardan koruyacak, sağlam bir şemsiye arıyorsanız, Celal Birsen’e bakabilirsiniz.Farklı renk ve desenlerde, baston veya katlanabilir modellerde onlarca çeşit var. Swarovski taş kullanılan şemsiyeleri bile bulunyor.

izleyin

Dinamik, güçlü performansları ve duygusallığı ön plana çıkaran tarzlarıyla tanınan Philadelphia’lı Koresh Dance Company, yarın akşam Levent İş Sanat’ta. Topluluk, "Looking Back: The Music of the 40s and 50s" ve "Embattled" adlı gösterilerden oluşan programı sahneleyecek. 1991’de İsrailli koreograf ve sanat yönetmeni Ronen Koresh’in kurduğu Koresh Dance Company; bale, modern dans ve cazı harmanlıyor. Gösteri 20.00’de başlayacak. Biletler 25-50 YTL.

giyin

Kadın giyim markası Roman, yüzde 50 indirime girdi. "İçime Yolculuk" konseptiyle oluşturulan 2008 kış koleksiyonu, güçlü bir kadın silüeti çiziyor. Genel olarak koyu renklerin ağırlığı hissediliyor. Siyahtan sonra en hakim renk gri. Canlandırmak için fuşya, saks mavisi, kırmızı gibi patlayan renklerle birlikte kullanılmış. Koleksiyonda elbiselere geniş yer ayrılmış. 1960’ların tunik elbiseleri dikkat çekiyor. Bisiklet veya kayık yaka, düz ve yalın kesimli elbiseler kullanılan renkli detaylarla küçük sürprizler sunuyor.

örtün

Metro Grossmarketler’de satılan ithal battaniyeler, sıcak tutmalarının yanı sıra kokularıyla da dikkat çekiyor. Elma, çilek, portakal, limon, ahududu ve çikolata aromalı battaniyeler, 135x170 cm ebatlarında. Kokuları 3 yıkamaya kadar dayanıyor.

faydalanın

Hotiç’te indirim günleri başladı. İndirim oranı yüzde 30-40 arasında. World Card sahipleri 8 taksit ayrıcalığından yararlanabilir. Leopar desenli babetler, platform destekli çizmeler ile ruganın hemen her çeşidini bulabilirsiniz. Ayrıca geniş hacimli, farklı fermuar ve ceplerle kullanım kolaylığı sağlayan çantalar bulabilirsiniz.

öğrenin

Praktiker’in, Atölye Praktiker etkinlikleri, kadınlara özel bir eğitimle sürüyor. Artdeco hobi boyaları ile ahşap ve tuval üzerine uygulamalar konusunda ücretsiz verilecek eğitimler bugün İstanbul Ümraniye ve İzmir, 25 Ocak’ta İstanbul Kartal, 1 Şubat’ta ise İstanbul Güneşli’deki Praktiker mağazalarında gerçekleştirilecek. 13.00-15.00 arasında düzenlenecek eğitime katılanlar, hem yeni bir hobi edinme hem de sürpriz hediyeler kazanma fırsatı yakalayacaklar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!