Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2007 00:00

için

Finlandiyalı gurme kahve mağazalar zinciri Robert’s Coffee, yılbaşına özel kahveler satıyor. Sadece yılın bu döneminde hazırlanan Amaretto Chocolatte Mocha, Cinnamon Hazelnut Latte ve Christmas Coffee’yi deneyebilirsiniz. Çayı tercih edenler Christmas Tea içebilir. Amaretto Chocolatte Mocha’da acı badem aroması, Cinnamon Hazelnut Latte ile Christmas Coffee’de tarçın farkı yaratan lezzetler. Christmas Tea ise portakal ile tarçının birleşiminden ortaya çıkmış.

gönderin

Türk Eğitim Vakfı, D&R’larda satışa sunduğu kutlama kartlarıyla kart göndermeyi daha da anlamlı kılıyor. TEV’in 22 eğitim kurumundan biri olan ve Türkiye’nin üstün yetenekli çocuklara eğitim veren tek okulu TEVİTÖL’ün öğrencileri tarafından hazırlanan kutlama kartları yine TEVİTÖL’e destek sağlıyor. Özel günler ve kutlamalar için 16 farklı resim ile hazırlanan kartların satışından elde edilen gelir TEVİTÖL’e aktarılacak.

tıklayın

Yeni yılda arkadaşlarınıza hediye olarak kendi hazırladığınız CD’yi gönderebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey www.dockers.com.tr adresine girmek. Arkadaşınıza kartpostal yollar gibi, hazırladığınız CD’yi gönderirken Dockers Jazzatronic Online yarışmasına da katılabilirsiniz. Ödül Dockers’tan 100 dolarlık bir hediye çeki.

dinleyin

Mevlana Yılı’nın son etkinliği 24 Aralık Noel gecesi olacak. DRUM (Dialogue, Respect, Understanding Through Music-Müzik Yoluyla Diyalog, Saygı ve Anlayış) projesinin gecesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği ve Şişli Belediyesi’nin katkıları ile Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek. Gecede, piyano virtüözü-kompozitör Sabri Tuluğ Tırpan’ın Mevlana için bestelediği Mevlana-Simyacı Senfonik Şiiri, Sertab Erener tarafından seslendirilecek. Tırpan, Mevlana-Simyacı Senfonik Şiiri’ni Paulo Coelho’nun Simyacı adlı romanından esinlenerek bestelemiş. Biletler Biletix’te 78.50-210 YTL.

bakın

IKEA mağazalarını da yılbaşı renkleri sarmış. Hediyelik alternatiflerin yanında türlü çeşit süslemeler bulabilirsiniz. Geleneksel olan ile teknoloji birarada kullanılmış. İç ve dış mekan süslemeleri için kullanılan aksesuvarlarda el işi teknolojiyle, kırmızı ve beyaz mor ve doreyle, tahta ve hasır metalle, LED ışık sistemi mum ışığıyla buluşturulmuş.

giyin

Yılbaşı için hem rahat, hem de şık görünmek isteyenler Façonnable koleksiyonuna bakabilir. Façonnable, erkeklerin her ihtiyacına uygun kombine edilmiş renk ve kumaşlarını, güçlükle fark edilen ince detayları müşterileriyle buluşturuyor. Ceket, gömlek, kravat, triko ve ayakkabının yanı sıra atkı, bere, kol düğmesi, parfüm, çanta, kemer, cüzdan, saat gibi şık aksesuvarlar var. Ayrıca 31 Aralık’a kadar yapacağınız alışverişin yüzde 10’u değerinde, 1 yıl boyunca kullanabileceğiniz bir hediye çeki veriliyor.

gidin

İnciraltı Meyhanesi, Boğaziçi’nin en eski ve güzel semtlerinden Beylerbeyi’nde iskeleye inen sokaktaki iki katlı eski bir Rum evinde hizmet veriyor. Mönüsünde İstanbul’un, çoğu unutulmaya yüz tutmuş lezzetleri var. Özel yılbaşı mönüsünde 12 çeşit meze, üç çeşit ara sıcak ve ana yemeğin ardından, hindi dolması eşliğinde şampanya ikramı bulunuyor. Beykoz paçasıyla süzme mercimek çorbası midelere cila için hazır olacak. Limitsiz içkiyle birlikte fiks fiyat 90 YTL. Tel: (0216) 557 66 86.

izleyin

Tiyatro Yüzleşme, 24 Aralık Pazartesi akşamı saat 19.30’da İstanbul Fransız Kültür Merkezi’nde, Jean-Claude Carriere’in Kara Kaplı (L’Aide-Memoire) adlı oyunuyla perdelerini açıyor. Yönetmen, Musa Uzunlar.

alın

Ayakkabı Dünyası, yılbaşı ve bayram alışverişi için binlerce alternatifi indirimli fiyatlarla sunuyor. Üstelik bu aralar indirimlere ek olarak nakit ve tek çekim alışverişlerde ekstra yüzde 10 indirim var.

kaçırmayın

Dünyanın en prestijli markaları, en avantajlı koşullarla Sevil’de. Yıl Boyu Ekonomik Satış’ın (YES) yanında hediye setleriyle oluşan çifte avantajı kaçırmayın. Üstelik şimdi bir de Sevil Para uygulaması var. Sevil Para, Sevil mağazalarından yapacağınız alışverişe göre değişen bir tür indirim çeki. Daha sonraki alışverişlerde kullanabiliyorsunuz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!