Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2007 00:00

bakın

Lacoste son iki senedir "Holiday Collector Series" adı altında bir çalışma yapıyor ve ünlü tasarımcılardan Lacoste için yaratmalarını istiyor. Bu sene Michael Young ile çalıştılar. Ana fikir, Lacoste’un ikonik polo tişörtünün tasarımcı elinde özünü yitirmeden şekil bulması. Michael Young da en sevdiği malzeme olan plastiği kullanarak polo tişörtü yeniden yorumladı. Tişörtün üzerinde timsah derisi dokusunun hissedildiği kabarık bir baskı oluşturdu. Kadınlar ve erkekler için 7 renk seçeneği var. Plastik özel bir tepsinin içinde satılıyorlar. Şimdiden söyleyelim limitli sayıda var.

artırın

Bu hafta sonu İstanbul’da iki müzayede gerçekleştirilecek. Antik AŞ.’nin 251. müzayedesi, yarın 13.30’da, Maçka’daki Antik Palace Hünkar Salonu’nda. Dünyaca ünlü oryantalistlere ait değerli eserler satışa çıkacak. Antoine De Favray, Alberto Pasini, Fausto Zonaro bu sanatçılardan bazıları. Alif Art’ın 9 Aralık Pazar günü yapılacak müzayedesi ise Esma Sultan Yalısı’nda. "Osmanlı ve Karma Sanat Eserleri Müzayedesi"nde koleksiyonluk eserler ve objeler açık artırmaya çıkacak. En çarpıcı eser ise Berlin Büyükelçimiz Hüsrev Gerede’ye Adolf Hitler’in özel olarak yaptırdığı ve imzalayıp hediye ettiği KPM porselen bir çift şamdan.

sürün

Tırnak bakım markası Sally Hansen’ın yeni ürünü Shea Butter Rapid Finish, kadınları oje sürdükten sonra kurumasını beklemekten kurtarıyor. 30 saniyede oje kurutucu spreyle zaman kazanacak, aynı zamanda bulaşma, dağılma ve bozulma problemleri yaşamayacaksınız. İçeriğindeki bitki özleri ile elleri, tırnakları ve tırnak etlerini derinlemesine nemlendiriyor ve besliyor. Eczanelerde bulabilirsiniz. Fiyatı 24 YTL.

izleyin

3. Dağ Filmleri Festivali devam ediyor. Filmsan Vakfı ve Doğa Aktiviteleri Grubu (DAG) Spor Kulübü işbirliği ile düzenlenen festivalde gösterimler ücretsiz. Pazar günü sona erecek etkinliğin mekanları; Beyoğlu Fransız Kültür Merkezi ve Taksim Atatürk Kültür Merkezi. Belgesel, kısa film ve kurmaca uzun metraj film gibi çeşitli kategorilerdeki filmler yer alıyor. Gösterimler sabah 11.00’den akşam 21.00’e kadar yarım saat aralıklarla başlıyor.

alın

Leonardini marka çocuk oyuncaklarının 3 bin çeşidi, farklı yaşlar, zevkler ve bütçeler için seçenekleri var. Çocukları eğlendirdikleri gibi zeka gelişimine de katkıda bulunuyor, eğitiyorlar. Yeni doğmuş bebeğiniz için bile bir şeyler bulabilirsiniz.

için

Tuborg Kış, özel karamel lezzeti ve yüzde 6 alkol derecesiyle yeniden market raflarına çıktı. İlk kez 1981 yılında çıkan ve Türkiye’de 2004 yılından beri satılan Tuborg Kış, Münih maltının verdiği özel karamel aromasına sahip. Hafif ve taşıması kolay 1 litrelik mavi renkli plastik şişelerde satılıyor.

giyin

Lee’nin 2007 Sonbahar / Kış Koleksiyonu, markanın 118 yıllık birikimini yansıtıyor. Koleksiyonda birkaç farklı grup var. Lee jeans grubunun modelleri, 1930’lardan 80’lere uzanan bir zaman tünelinden geçiriyor insanı. Sıradanlıktan uzak modeller bulabilirsiniz. Kadınlar için dar jeanler ve sırt dekolteli üstler, jean yelekler, asimetrik kesimli tişörtler öne çıkarken, erkeklerde bol kesimli ve deri detaylarla zenginleştirilmiş jeanler, baskılı kazaklar, parkalar, çizgili tişörtler ve çarpıcı grafikler var.

takın

Sarar’ın kol düğmesi koleksiyonu, Topkapı Sarayı’ndaki kutsal emanetler, İznik çinileri, Osmanlı mezarlarında ve türbelerinde bulunan dış süslemeler incelenerek tasarlanmış. Zaten ana tema, Osmanlı motifleri. Malzeme olarak bronz tercih edilmiş, kakma ve telkari teknikleri uygulanmış. Süslemeler altın ve gümüş yaldızla yapılmış.

sevindirin

İstanbul Kalyon Hotel, geleneksel "Bu Yılbaşında Bir Çocuğa Hediye Verin" kampanyasını Kurban Bayramı nedeniyle öne aldı. İhtiyaçları, Acil İhtiyaç Projesi Vakfı’nca sağlanan 0-18 yaş arasındaki çocuklar için düzenlenen kampanyaya destek vermek isteyenler, 17 Aralık’a kadar otel lobisinde kurulan yılbaşı ağacının altına hediye bırakabilir.

kaçırmayın

Modest Mussorgsky’ın ünlü eseri "Bir Sergiden Tablolar", sezon boyunca her ay İş Sanat’ta çocuklarla buluşuyor. Sözlerini Yaprak Sandalcı’nın yazdığı, Işıl Kasapoğlu’nun yönettiği eserin bu ayki gösterimi yarın. Semaver Kumpanya oyuncuları ile Çıplak Ayaklar dansçılarının ve Koroporte ekibinin şarkı söyleyip dans ettiği, onlara Oyunlu Müzik Orkestrası’nın eşlik ettiği, Nehir Çinkaya’nın sahnede canlı resim çizdiği gösterinin anlatıcısı Ayla Algan. Çocukları sanatın her dalıyla temas ettirecek sıra dışı bir etkinlik bu. Bilet fiyatları tam 20, öğrenci 15 YTL. Levent İş Kuleler’deki gösteri 12.00’de başlayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!