Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2007 00:00

gidin

Ünlü dondurma markası Haagen-Dazs Türkiye’deki ilk kafesini Ankara’da Arjantin Caddesi’nde açtı. 180 metrekarelik bir alanda açılan kafenin bir kış bahçesi ve kahve barı var. Kafe, tüm dünyadaki Haagen-Dazs kafelerinin aynısı. Burada dondurmanın yanında waffle, kurabiye, krep, meyve suları, brownie ve muffinler de sunuluyor. Yakında İstanbul’da İstinye Park’da, Nişantaşı, Bebek ve Etiler’de de Haagen-Dazs kafeleri açılacak.

uğrayın

Boyner mağazalarının sonuncusu, Bursa’da Korupark Alışveriş Merkezi’nin içinde açıldı. Böylece Boyner mağazaları 13 ilde 25 mağazaya ulaştı. Tek katlı bu büyük mağazada, kadın, çocuk, genç spor giyim, kozmetik, ayakkabı, çanta gibi ürünler satılıyor. www.boyner.com.tr

bakın

Roberto Cavalli’nin 2008 optik koleksiyonunda yer alan bu gözlük çerçevesi, tül motifli saplarıyla dikkat çekiyor.

tadın

Tatlısız Ramazan olmaz. 1968’den beri İstanbul’da 25 şubede hizmet veren Hacı Seyid’in baklavaları, şöbiyetleri, evbaklavaları, fıstıklı dolamaları, tulumba tatlıları iftar sofrasının lezzetli bir parçası olabilir.

dansedin

Bundan sonra her cumartesi İstanbul Hyatt Regency Oteli’nde Gazebo Bar’da Mundo Latino’nun düzenlediği salsa gecesi var. Giriş ücreti, bir yerli içki dahil 15 YTL. Gecede DJ Mehmet Ceylan müzik yapıyor. Tel: 0212-368 12 34.

kullanın

Avon’un çıkardığı Liiv Botanical serisi, gündüz ve gece kremi ve cilt temizleyicisinden oluşuyor. Fiyatlar uygun: Kremler 15.6, temizleyici ise 8.4 YTL. Bitkisel ürünlerle yapılan bu kozmetik ürünlerde herhangi bir renk verici madde veya parfüm yok.

çevirin

Japon kalem markası Tombow bir yarışma başlattı. Kalem çevirme yarışması "Çevir Bi Tombow" 1 Eylül’de başladı. Yarışmacılar kalem çevirerek becerilerini videoda gösterecek, bu videoları www.cevirbitombow.com adlı siteye yükleyecek. 11 Kasım’da yarışma bitecek. Site ziyaretçileri finalistleri seçecek, 16 Kasım’da yapılacak finalde yarışmanın şampiyonu belirlenecek. Birinci dışında en komik, en yaratıcı ve en azimli gibi farklı kategorilerde ödüller de var.

deneyin

Tefal’in yeni ütüsü Aquaspeed Power, birçok pratik özelliğe sahip. Tabanı çok kolay temizleniyor. Çok hızla ısınıyor ve güçlü buharı sayesinde ütü süresini kısaltıyor. Tefal Shop’larda satılıyor. Danışma hattı. 444 40 50

seyredin

İstanbul Levent’teki Kanyon Alışveriş Merkezi’nde 20-30 Eylül arasında basketbol yarışması var. Champion of the Court adlı turnuvada şut atma, üçlük atış, saat vurma atışları düzenlenecek. Herkes katılabilir bu yarışmalara. Champion’un organize ettiği yarışmada kazananlar, 6 Ekim’de Abdi İpekçi’de oynanacak Efes Pilsen-Minnesota Timberwolves maçına çift kişilik bilet sahibi olacaklar. Turnuva 20-23 Eylül ve 27-30 Eylül’de iki aşamada yapılıyor.

giyin

Paul & Shark’ın bu yılki koleksiyonunda iPod modelleri var. Bu ceket ve kazakların cebinde iPod yerleştirilmesi için ayrılmış bir alan ve kolunda parça ve sesi ayarlamak için kontrol yeri bulunuyor. Ayrıca montların içinde de iPod konulabilecek bir cep var. Özel astarı sayesinde istediğiniz parçayı rahatlıkla görebiliyorsunuz.

dinleyin

Bu pazar İstanbul’da Aya İrini’de saat 20.30’da 10-16 yaş grubu çocuklardan oluşan Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası, ünlü piyanist Fazıl Say ile birlikte sahneye çıkacak, Glinka, Beethoven ve Dvorak’ın eserlerini çalacak. Biletler biletix.com’da.

görün

Emporio Armani ve Gucci’nin yeni koleksiyonları, Maçka’daki mağazalarında ve yakında açılacak olan İstinye Park’ta satışa çıkıyor. Koleksiyonlar için Maçka Palas ve Doğuş Power Center’da Volkswagen Eos otomobilleriyle Elle Dergisi için özel bir fotoğraf çekimi yapıldı. Fotoğraflarda hem Türkiye’ye geçen yıl giren Eos otomobillerini hem de Armani ve Gucci’nin kıyafetlerini görebilirsiniz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!