Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2007 00:00

kaçırmayın

25. yılında "Çeyrek" adlı bir albüm yayınlayan Ezginin Günlüğü, 28 Ağustos Salı akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena’da sahneye çıkacak. Albüme konuk olan sanatçıların yanı sıra, grubun şarkılarını kendi yorumlarıyla seslendirecek pek çok sanatçıyı da dinleme fırsatı yakalayabilirsiniz. Aralarında Feridun Düzağaç, Bülent Ortaçgil, Bulutsuzluk Özlemi, Grup Gündoğarken, Vasiliki, Ayşe Tütüncü, Yaşar, Yüksek Sadakat, Aşkın Nur Yengi ve Yavuz Bingöl gibi isimler var.

temizleyin

Maskotu yeşil kurbağa olan Alman temizlik ürünleri markası Frosch, doğaya duyarlı üretim yapıyor. Alerjik potansiyeli azaltılmış ürünlerini hassas cilde sahip olanlar da kullanabilir. SloGanları; "sağlık için temizlik". Ürünlerinin yüzde 98’i doğada parçalanıyor. Şişe ve kapakları da geri dönüşümlü.

seyredin

Beyoğlu Belediyesi, kuruluşunun 150. yıldönümü etkinlikleri dahilinde, Beyoğlu sakinlerini yıllar sonra tekrar yazlık sinemalarla buluşturuyor. Güncel filmlerin gösterildiği Yazlık Sinema Günleri, 8 Eylül’e kadar devam edecek. Sinemalar Çıksalın Meydanı, Cihangir Parkı, Safa Meydanı, Kalaycıbahçe Meydanı, Yenişehir Meydanı, Örnektepe Semt Konakları ve Kasımpaşa Kızılay Meydanı’nda kuruldu. Bu akşam 20.30’da Safa Meydanı’nda, Ömer Faruk Sorak’ın Sınav adlı filmini izleyebilirsiniz.

faydalanın

Intersport’ta yaz indirimi devam ediyor. Markanın Türkiye’deki tüm mağazalarında geçerli olan indirim kampanyası ile O’Neill, Nike, Adidas, Puma, Converse, Rucanor ve Columbia markalı ürünlere yüzde 25 ile yüzde 30 arasında değişen avantajlarla sahip olabilirsiniz.

giyin

Lacoste sonbahar-kış koleksiyonunu vitrine çıkardı. Markanın tasarımcısı Christophe Bailey, erkeklere dar jean pantolonlar ile fitilli kadife pantolonlar öneriyor. Hırkalarda deri düğmeler ve deri yakalar kullanılmış. Kadın koleksiyonunda şal yakalı yelek ve hırkalar, örgü kimono paltolar, kısa kabanlar var.

bakın

Kişiye özel bebek ve çocuk giysileri sunan Simply Colors, popüler alışveriş sitelerinden biri. Online mağazası ile Türkiye’de de hizmet vermeye başlayan marka, üzerine istediğiniz yazıyı bastırabileceğiniz giysiler satıyor. Siparişler, markanın şık hediye kutuları içinde istediğiniz adrese ulaştırılıyor. www.simplycolors.com.tr

sürün

Sivilce ve siyah nokta problemi sadece ergenlik dönemine özgü değil. Yapılan çalışmalar, kadınların 30’lu yaşlarında dahi sivilce, siyah nokta problemleri ile karşı karşıya kaldığını gösteriyor. Oysa ki kadınlar bu dönemde genç görünümlerini korumak için ürün kullanmayı istiyor. Bir yandan da bu ürünlerin sivilceler üzerindeki etkisinden tedirginlik duyuyor. Olay’in yeni ürünü Anti Aging + lekelere karşı bakım kremi, yaşlanmanın 7 işaretine karşı savaşırken, aynı zamanda sivilce ve siyah noktaların oluşmasını engellemeye de yardımcı oluyor.

yiyin

Atıştırmalık yiyecek Eti Crax, sade, baharatlı, peynirli, acılı ve kıvrık çeşitlerinden sonra patlamış mısırlı ve yer fıstıklı çeşitlerini çıkardı. Tüm bakkal ve marketlerde, 45 gramlık paketlerde bulabilirsiniz.

tıklayın

72 yıldır geleneksel ipek el düğümlü halılar üreten Çınar Halı, sanal mağaza açtı: www.cinargrace.com. Burada Çınar halı koleksiyonlarından seçilmiş 42 ürün bulunuyor. Fiyatları mağazaların yüzde 20 altında. Siparişler garanti sertifikası ile adrese gönderiliyor. Üstelik kargo ücreti de ödemiyorsunuz.

görün

İstanbul Tuzla’da bulunan 2 bin m2’lik TersHane, tanımlanmış kuralları olan tüm sanat sistemlerinden bağımsız üretim yapan 70’e yakın sanat üreticisiyle yaratıcı, dinamik bir sanatsal dünya kuruyor. Hem üretim hem de sergi alanı olarak kullanılan "TersHane 2. Fabrika Günleri" bu yıl göç kavramına odaklanıyor. Etkinlik yarın başlayacak. Atölye çalışmaları 6 gün sürecek, sergi açılışı 1-2 Eylül’de gerçekleştirilecek.

takın

Şişli Optik’in güneş gözlüğü koleksiyonunda pek çok ünlü markayı bir arada bulabilirsiniz. Sezonun farklılıkları arasında en çarpıcı olanı tek parça gözlükler. Çerçeve, yerini büyük tek parça, çerçevesiz tasarımlara bırakmış. Vogue, Tom Ford, Chanel, Prada, Bvlgari, Dolce&Gabbana gibi markalarda örneklerini bulabilirsiniz. Burberry, Versace, Ray-Ban, Roberto Cavalli gibi markalarda daha klasik modeller var. Alain Mikli, Arnette, Tag Hauer ise dikkat çekmek isteyenler için.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!