Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2007 00:00

eğlenin

Levi’s, bu haftasonu Çeşme Fontana Beach Club’da eğlenceli bir etkinlik düzenliyor. "Ari Alpert ile kendi stencilini kes, boya ve giy" konseptini Çeşme’ye taşıyacaklar. Katılanlar, Ari’nin elde hazırladığı şablonları kendisi kesip sprey boyayla kıyafetine uygulayabilecek, ya da Levi’s’ın hediyesi bandanasını kendi tasarımlarıyla süsleyebilecek. Ayrıca Aquavolley ile denizde voleybol keyfi, yarışmalar ve hediyeler olacak.

kaçırmayın

Sapanca’daki Richmond Nua Otel, 24-26 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek Formula 1’e özel bir program hazırladı. Silver ve Süper Gold Paket Programları’yla hem Formula heyecanı yaşayabilir, hem de Nua’nın donanımlı spa’sı, bakım ve masajlarıyla rahatlayabilirsiniz. Silver Paket Programı alan misafirlere, cumartesi ve pazar için Formula 1 Silver Tribün bileti hediye edilecek. Aynı zamanda İstanbul Park’a transfer imkanı sağlanacak. Süper Gold Paketi’nde ise Nua misafirlerine, Formula 1 Süper Gold Tribün Bileti hediye edilecek ve İstanbul Park’a transfer imkanı sağlanacak.

sürün

Arko Nem, güneş sonrası cilt bakımı için Yoğurt Özlü Ferahlatıcı Losyonu üretti. İçeriğinde bulunan yoğurt özü ile güneşin kavurucu sıcaklığında cildinizde oluşan yanma hissini gidererek cildinizin serinlemesine ve rahatlamasına yardımcı oluyor. E Vitamini ile cildi, güneşin zararlı ve erken yaşlanmaya neden olan etkilerine karşı koruyor. Hücre yenilenmesine yardım ediyor. Fiyatı 14.50 YTL.

kayın

Avrupa ve Amerika’da gençler arasında çok yaygın kullanılan tekerlekli ayakkabılar Türkiye’ye de geldi. e-rider Rolley’s ayakkabıların yedi farklı modeli ve beş rengi var. Düğme mekanizması ile ayakkabının altında yer alan tekerleğin otomatik olarak çıkmasını sağlayarak paten yapmaya başlayabilir ya da aynı şekilde tekerleklerin ayakkabılarınızın içine kolayca girmesini sağlayarak yürümeye devam edebilirsiniz. Fiyatı 95 YTL. Tüm Sport Point, Sport Works mağazalarında, e-rider Kemerburgaz’da ve İzmir Barçın Spor’da bulabilirsiniz.

giyin

Organik kumaşlarla hazırladığı kadın koleksiyonlarıyla tanınan Amerikan markası Eco-ganik, Bilstore mağazalarında satılmaya başladı. Uluslararası organik ürün standartları sertifikasına sahip, katkı maddesi içermeyen kumaşlardan üretilen etek, elbise, pantolon ve ceket modelleri bulabilirsiniz. Kıyafetlerde; organik yün, ipek, kenevir, iplik ve organik kot kumaşı gibi materyaller kullanıyor.

tadın

Özsüt’te ağustos ayının tatlısı, hafifliği ile dikkat çeken Sakızlı Trio. İçeriğinde sakızlı mousse, fındıklı kek ve ortasında sakızlı, tarçınlı, cevizli özel bir kat var. Altı kişilik pasta, bu ay tüm Özsüt şubelerinde 26 YTL’ye satılıyor.

alın

FTS 64, yeni sezonda her şeyden çok Londra sokak modasından ilham almış. Koleksiyon 1960’lı ve 70’li yılların etkilerini taşıyor. Kadınlar için taytla giyilen tunikler, robadan genişleyen rahat ceketler var. Erkekler bol alt grupları, vücuda oturan tişört ve gömlekler, salaş ve rahat kargo pantolonlar bulabilir.


dinleyin

En son "Momento" adlı albümünü çıkaran Bebel Gilberto, İstanblue Vodka sponsorluğunda, Turkcell Kuruçeşme Arena’ya geliyor. Brezilya’nın uluslararası müzik dünyasına kazandırdığı en büyük isimlerden kabul edilen şarkı yazarı ve vokalist Bebel Gilberto, BKM ve Lounge 102 organizasyonu ile İstanbullu müzikseverlerle buluşacak. Konser 22 Ağustos Çarşamba akşamı saat 21:00’de. Biletler Biletix’te.

yarışın

İstanbul Mecidiyeköy’deki Profilo Alışveriş Merkezi "Uyuyan Melekler" başlıklı bir fotoğraf yarışması düzenliyor. Katılmak için 20 Ağustos’a kadar 0-3 yaş arasındaki bebeğinizin 3 fotoğrafını alışveriş merkezine götürmeniz yeterli. Birinciye bir yıllık İpek Bebe Şampuanı ve Robinson Club Pamfilya’da 5 yıldızlı bir tatil verilecek. Tüm fotoğraflar 10 gün boyunca alışveriş merkezinde sergilenecek.

bakın

Women’secret da sonbahar-kış sezonunu açan markalar arasına katıldı. Sexy Black, Bohem Vintage, Allure 1950, Pink Power, Watercolor Prints başlıkları altında toplanan koleksiyon canlı renkler ve neşeli desenlerden oluşuyor. Çoraptan terliğe, iç çamaşırından bornoza, gecelikten günlük giysilerimize kadar çok çeşitli ürünü bir arada bulabilirsiniz. Women’secret’ın İstanbul’da Kanyon, Profilo, Prestige Mall ve Bağdat Caddesi mağazaları bulunuyor.

için

Efe Alkollü İçecekler, rakı dünyasına yeni bir soluk getirdi ve Efe Organik Rakı’yı çıkardı. Üretimi için organik koşullarda üretilmiş ve sertifikalandırılmış kuru üzüm ve anason kullanıldı. Dünya çapında güvenilirliğe sahip organik tarım kontrol ve sertifika firması Ecocert tarafından sertifikalandırılan ürünün analizleri, alanında uzman uluslararası laboratuvar Eurofins tarafından yapıldı. Fiyatı 40 YTL.

çiğneyin

Geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkan kahve-naneli Chewy Black ile elmalı-tarçınlı Chewy Red sakızlar yeni bir ambalajla satılmaya başladı. Yeni metal kutu, ’sakızımı nasıl atacağım’ endişesine son veriyor. Kutunun altındaki özel mekanizmada küçük kağıt parçaları var. Bunları kullanarak ve çevreye zarar vermeden sakızınızı atabiliyorsunuz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!