Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2007 00:00

şenlenin

İstanbul Beşiktaş Belediyesi tarafından, Bebekliler Derneği işbirliği ile düzenlenen Bebek Şenliği, 22-24 Haziran tarihleri arasında Bebek Parkı’nda gerçekleştirilecek. Üç gün üç gece sürecek şenlikte, her gün bir parti veya konser var. Etkinlik bugün saat 18.00’de "Brass Latino Band" Bandosu’nun konseriyle başlayacak. Çocuklar için de çeşitli aktiviteler gerçekleştirilecek.

katılın

Quentin Tarantino’nun yeni filmi "Ölüm Geçirmez"i en iyi anlatan sinemaseverleri, Azbuz.com’un armağanları bekliyor. Film hakkında en iyi sinema yazısını yazan 3 kişi, 1 gb bellek kapasiteli Minton mp3 player kazanacak. Birinci yazının sahibi, mp3 player ile birlikte filmin büyük boy afişinin de sahibi olacak. Detaylı bilgi için www.deathproof.azbuz.com.

kaçırmayın

Sir John Tavener’ın, salı günü Londra’daki Westminster Katedrali’nde dünya prömiyeri yapılan görkemli eseri "Güzel İsimler," üç gün sonra, bu akşam aynı kadroyla İstanbul’da seslendiriliyor. Batı’nın İslam’a önyargılı bakışını eleştiren besteci, Allah’ın 99 ismi üzerine bestelediği eserin seslendirilişi için Türkiye’ye gelecek. 200 kişilik BBC Senfoni Orkestrası ve Korosu, 70 dakikalık eseri bu akşam İstanbul Müzik Festivali kapsamında Aya İrini’de seslendirecek. (www.biletix.com)

gidin

Bu hafta sonunda bunaltıcı sıcaktan kaçıp, deniz kıyısında püfür püfür bir akşam yemeği için adres arayanlara Kız Kulesi’ni öneririz. Kuleye 11.00-18.30 arasında kahve içmek için uğrayabilir, isterseniz Grup Naviga’nın müziği eşliğinde akşam yemeğine kalabilirsiniz. Kız Kulesi ayrıca 230 kişiye kadar nikah ve kokteyl organizasyonlarına açık. www.kizkulesi.com.tr

renklendirin

İşbir Yatak’ın yeni ürün serisi Karıştır Evine Yakıştır, renkli nevresim, çarşaf ve yastık kılıfından oluşan ev tekstili ürünlerinin yanısıra, renkli süet ve deri baza, yatak başlıkları ile evinizi renklendiriyor. Herkes kendini yansıtan renkleri, kendi tasarımı ve eşleştirmeleriyle birleştirip, yatak odalarını zevkle renklendirebilir. Suede Line serisinde 14 renk süet, Leather Line serisinde 14 renk deri, Textile Line serisinde yine 14 renk var.

giyin

Penti’nin mayo ve plaj kıyafetlerinden oluşan yaz koleksiyonu, canlı renklerden hoşlananlar için. Dore, turkuvaz, sarı ve mavi ağırlıklı bikini ve plaj pantolonları, rengarenk mayo ve mini pareolar var. Üst ve alt grubunu tek tek alıp miks yapabilirsiniz.

dans edin

Türkiye’de ilk kez uluslararası bir salsa festivali düzenleniyor. 1. Turkey Salsa Fest, 22-24 Haziran tarihlerinde İstanbul’da Mundo Latino ve Salsa-UK organizasyonu ve Istanbul Arena @ Refresh the Venue işbirliği ile gerçekleşiyor. Festivale dünyaca ünlü dansçılar katılıyor. Açılış partisi bugün Sürmeli Otel’inde. Festival boyunca dans atölyeleri, salsa yıldızlarının gösterileri, partiler ve uluslararası bir salsa yarışması yapılacak. Ayrıntılı bilgi için: www.turkeysalsafest.com

tıklayın

Eczacıbaşı Sanal Müzesi, Fevzi Karakoç’un 60 yapıtının dijital imgelerinden oluşan bir resim sergisini, sanatseverlerle buluşturuyor. Sergide, sanatçının 40 yıl öncesinden başlayarak günümüze dek uzanan, farklı teknikler kullanarak gerçekleştirdiği resimlerinden oluşan bir seçki yer alıyor. Sergiye Kaya Özsezgin’in hazırladığı sanatçı hakkında bir de metin eşlik ediyor. "Çağdaş Sergiler" bölümünde yer alan bu sergi, www.sanalmuze.org adresinde izlenebilir.

dinleyin

60. kuruluş yıldönümünü kutlayan İngiliz Kraliyet Filarmoni Orkestrası, İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın düzenlediği 21’inci Uluslararası İzmir Festivali kapsamında, Efes Antik Tiyatro’da özel bir konser verecek. Bugün saat 21.30’da gerçekleşecek olan konser, A. Adnan Saygun’a Armağan başlığını taşıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!