Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2007 00:00

gezin

Nivea ana sponsorluğunda 10-20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek 10. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali kapsamındaki ilk etkinlik bugün Ankara’da açılacak "Afiş Sergisi." 195 eserin katıldığı yarışmada üç eser ödüle değer bulundu, 73 eserin de sergilenmesine karar verildi. Birinci Sultan Kıral’ın afiş tasarımı, festivalin tüm duyurularında kullanılıyor. Sergi, İbrahim Çeçen Vakfı’nın desteğiyle IC Sanat Galerisi’nde açılacak.

dinleyin

İtalya’nın ünlü müzik sistemleri markası Unison Research Forum Audio güvencesiyle artık Türkiye’de. Çarpıcı tasarımları ve "lambalı amfi"siyle dikkat çeken Unison Research S6, 265 vat gücünde, çıkış gücü kanal başına 35 vat.

kullanın

Nano-teknolojiyle geliştirilen "Marine Peptitler", selülitlerinizle mücadelenize yardımcı oluyor. İçerdiği kolojen dokular zarar görmesini engelliyor ve lenfatik drenajı tetikliyor, derin ve yerleşmiş selilütleri yok ediyor.

tadın

1993 yılında İstanbul Bahçelievler’de üretime başlayan ve Kadıköy’de de bir şube açan Çiğköftem, çiğköfteyi sağlığa uygun hijyenik ortamlarda el değmeden üretiyor. Üstelik çiğ et yerine yağsız dana etini pişirerek kullanıyor. Sloganı, "en tatlı acı." Tatmak isterseniz, tarihi Kadıköy Çarşısı’na bir uğrayın.

deneyin

Harvey Nichols’ın 2007 yaz koleksiyonu ünlü modacıların ve markaların yeni kreasyonlarından oluşuyor. Bu markalardan bazıları Anna Molinari, Bottega Veneta, Donna Karan, Lanvin, Stella McCartey ve Temperley. Anna Molinari koleksiyonunda gösteriş ön plana çıkarken, Donna Karan’ın hareketli tarzı göze çarpıyor.

tıklayın

Akşam için güzel bir rakı sofrası hazırlamak istiyorsunuz ama ne yapacağınıza karar veremiyorsunuz. rakisever.com’a girin, "alan maarif takvimi"ni tıklayarak o güne özel mönüye göz atın. Değişik bir tasarım anlayışıyla, tamamen 3D bir mekanda gerçek bir rakı sofrası üzerinde kurgulanan site, Tariş-Tat rakıları, rakının hazırlanma süreci, rakı kültürü, muhabbet, müzik ve yemek-meze tarifleri ekseninde birçok aktüel içerik barındırıyor.

sıkmayın

Sivilcelerinizden kurtulmak istiyorsanız, sıkmayıp AcneGun bakım setini deneyebilirsiniz. AcneGun’ın temizleme jeli, canlandırıcı toniği, onarıcı gündüz ve gece kremleri, arındırıcı maskesi, cildin temizlenmesine, sivilce oluşumunun önlenmesine, olmuş sivilcelerin kurutulmasına ve yüzeysel izlerin silinmesine yardımcı oluyor.

keyiflenin

Weber’in One-Touch Platinum kömürlü mangalı pek çok kolaylık sunuyor. Özel ateşleme bacası sayesinde ellerinizi kirletmeden kömürleri kolayca ateşleyebilirsiniz. Kapak askısıyla rüzgarı kesebilir, ayrıca mangal kapağını koyacak yer aramak zorunda kalmazsınız. Temizleme mekanizması ise mangalda biriken küllerin manivela sayesinde uçuşmadan küllüğe toplanmasını sağlıyor.

alın

Hilfiger Denim’in 2007 İlkbahar-Yaz jean koleksiyonu, erkeklere şık ve sportif bir görünüm sunarken rahatlığı da ön planda tutuyor. Asi, kaliteli, renkli ve eğlenceli. Sezonun hit yıkamaları eskitilmemiş Raw Denim ve denizaltı kristal mavisiyle 3D efekti veren yıkamasıyla Lighting Indigo.

taşıyın

Dünyanın ünlü doğa sporları malzemelerini Türkiye’ye getiren ve bugüne dek bayileri ve internet sitesi aracılığıyla satış yapan Kutup Ayısı,

İstanbul Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı’nda ilk mağazasını açtı. Şirket son olarak, çocuklu çiftlerin ihtiyaç duyduğu yeni bir ürünü satışa sundu. Bu çocuk taşıma çantası, şehirde ve doğada, çocuğunuzla rahatlıkla gezebilmenizi sağlıyor.

kulak verin

"Kadın Sesleri", Fransız Anadolu Araştırmaları Enstitüsü, Türkiye Fransa Büyükelçiliği, Galatasaray Üniversitesi ve Fransız Kültür Merkezi işbirliğiyle, Filmmor Kadın Kooperatifi, İstanbul Modern Sanat Müzesi, Pera Müzesi ve L’Oreal Türkiye’nin katkılarıyla düzenlenen bir dizi etkinlik. Osmanlı’da,Türkiye Cumhuriyeti’nde ve Fransa’da kadınların konumunu ele alıyor, edebiyatta, sinemada ve fotoğraf sanatındaki kadınları anlatıyor. Film gösterimleri, sergiler, panellerle ilgili ayrıntılı bilgi için Filmmor Kadın Kooperatifi, 0212 251 59 94 www.filmmor.org
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!