Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2007 00:00

yararlanın

Pronet, yeni evliler için bir kampanya düzenledi. 31 Ekim’e kadar evlenen çiftler, Pronet Alarm Hizmet Paketi için ilk üç ay abonelik ücreti ödemeyecek. Sonrasında ise günde bir dolardan başlayan fiyatlar söz konusu.

sürün

Estee Lauder daha geniş bir Azuree Soleil serisi geliştirdi. Bu yeni koleksiyon, Estee Lauder’in hem modern hem de modası geçmeyen parfüm ve makyaj geçmişini yeniden yorumluyor. İki farklı yaz makyajını biraraya getiriyor.

görün

Heykel sanatçısı Cem Sağbil’in kişisel heykel sergisi 15 Mayıs-15 Haziran 2007 tarihlerinde Çağla Cabaoğlu Art Gallery’de sanatseverlerle buluşacak. Sergi, sanatçının 12 cm’den 240 cm’e kadar büyüyen figüratif çalışmalarını içeriyor. Galeri İstanbul Maçka Cad. No: 58’de.

yıllandırın

Şarabın doğduğu toprakların iki seçkin üzümünden, Boğazkere ve Öküzgözü üzümlerinden özel olarak sınırlı sayıda üretilen Buzbağ Rezerv şarabı, doğru yıllandırma koşullarında en az 15 yıl yıllandırılabiliyor. 24 ay Fransız meşe fıçılarda dinlendirilen Buzbağ Rezerv’i saklayıp 2022 yılında keyifle içebilirsiniz. www.kayrasaraplari.com

alın

AIDS’e karşı verilen mücadeleyi desteklemek amacıyla oluşturulan Red Foundation Projesi için Converse’in özel olarak ürettiği ayakkabılar Türkiye’de satışa sunuldu. Sınırlı sayıda üretilen ayakkabılar, deriden, kırmızı, siyah ve beyaz renkte kanvastan üretiliyor.

gezin

"Doğu’nun Ressamı" Mustafa Çalağan’ın Şark Esintileri adlı yedinci kişisel sergisi İstanbul Beşiktaş’ta Bahçeşehir Üniversitesi’nde açıldı. 5 Mayıs’a kadar görülebilecek sergide Çalağan’ın Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da günlük yaşamdan alarak tuvale yansıttığı kesitler yer alıyor.

giyin

Koton’un geniş ürün yelpazesi ve farklı tasarımlarıyla stil sahibi gençlere hitap eden çizgisi Ole, ilkbahar ve yaza rengarenk, cıvıl cıvıl bir merhaba diyor. Koleksiyon, metropol hayatının hızlı temposu içinde, rahatlığından ve kişiliğinden ödün vermeyenler için.

yenilenin

İstanbul Kanyon’da açılan MAC’ta (Mars Athletic Club) birbirinden ilginç spor seçenekleri var: Pilates Enstitüsü eğitmenlerinden pilates, terasta İstanbul manzarası eşliğinde snowboard ve kayak, basketbol, güneşlenme terasına bakarak lap havuzda yüzme, Nuspa’da masaj, taş terapisi, ayurveda ve fazlası. (0212 353 09 99)

kazanın

Lee, Make History adını verdiği bir fotoğraf yarışması açtı. Gerçek hayatlar, gerçek mekánlar, gerçek insanlar ve bu anları belgeleyen gerçek fotoğraflar... Avrupa çapında başlatılan ve 18 yaşından büyük tüm amatör/profesyonel fotoğrafçılara açık yarışmada ödül ise 50 bin Euro. (www.makehistory.eu)

çiçeklenin

Bauhaus’ta satışa sunulan rengarenk seramik saksılarla evinizde, ofisinizde keyifli köşeler yaratabilirsiniz. Ağırlıklı olarak pastel renklerdeki saksılar, çeşitli ebatlarda özellikle kombine oluşturulabilecek renk ve desenlerde, uygun fiyatlarla.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!