Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2007 00:00

renklenin

Mithat Selection, doğadan ilham alarak hazırladığı 2007 İlkbahar - Yaz koleksiyonunda yeşil, mor, pembe, sarı, turuncu ve mavinin çeşitli tonlarıyla renkli bir yaz vaat ediyor. Doğanın canlı renkleri ve güneşin parıltısının yansıtıldığı koleksiyonun adı "Işığın izdüşümü."

seyredin

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın gelenekselleştirerek uluslararası festivale dönüştürmeyi hedeflediği 2. Uluslararası Eskişehir Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Festivali, 25 Mart’a kadar sürecek. Festival bu yıl iki yabancı, üç yerli tiyatro topluluğunu ağırlayacak. Sahnelenecek oyunlardan biri de Bulgaristan Drama Tiyatrosu’nun "Kahin Orfeus" adlı gençlik oyunu (üstte).

kullanın

Fitness, masaj, rehabilitasyon, genel sağlık ve güzellik amacıyla kullanılmak üzere geliştirilmiş "Tilting Vibrasyon" (yana salınımlı titreşim) sistemine dayanan yeni jenerasyon egzersiz ekipmanı Maxubibe, kısa egzersiz süresi, basit, anlaşılır hareket metodları ve birçok egzersiz seçeneğiyle herkese, her yaşa uygun kullanım kolaylığı sağlıyor. Vibrasyon egzersizi, selülitleri azaltıyor, vücudu sıkılaştırıyor, yağ yakımına yardımcı oluyor ve kasları güçlendiriyor. (www.tarti.com)

gezin

Haslet Soyöz’ün "Vesait-i Havaiye, Berriye, Bahriye/Hava, Kara, Deniz Taşıtları"nı konu alan yağlıboya resim sergisi, İstanbul Rahmi Koç Müzesi’nde gezilebilir.

sürün

Dermalogica’nın son nemlendiricisi Super Rich Repair kronik kuruluk, nemsizlik ve cildin zamansız yaşlanmasına karşı birebir, cildi onaran ve koruyan süper-konsantre bir krem. En susuz ciltlere bile nem takviyesinde bulunmak, cildi yatıştırmak ve nemlendirmek üzere geliştirilen ürün, ilk kullanımdan itibaren cildin doğal koruyucu bariyerini destekliyor.

izleyin

İstanbul’da The Miller Way serisi kapsamında yapılacak Easy Star All-Stars konserleri, bu gece ve yarın gece saat 23.00’te Babylon’da. New York’tan Michael G. ve Ticklah önderliğinde 4 kişilik bir ekip olarak kurulan Easy Star All-Stars, ünlü Easy Star plak şirketinin en başarılı projesi olarak kabul ediliyor. Reggae ve dub sevenler tarafından kesinlikle kaçırılmamalı.

kulak verin

Yansımalar grubu, 27 Mart günü Beşiktaş Kültür Mezkezi’nde (BKM) bir konser verecek. Konserde Yansımalar’ın Bab-ı Esrar ve Serzeniş albümlerinde akordeonuyla yer alan Muammer Ketencoğlu uzun bir aradan sonra Yansımalar’la birlikte aynı sahneyi paylaşacak.

göz atın

Journey’de yeni sezon ürünleri çoktan yerini aldı. Koleksiyonda haftasonu şıklığının yanısıra 22 iş günü şıklık ve rahatlık sunan kıyafetler var. Üstelik bahar ve yaz aylarının ışıltısını, bahar dallarının sadeliğini yansıtan renklerle. Klasik modellerin revaçta olduğu etek-pantolon-ceket takımlarda kesimler, detaylar ve kullanılan aksesuarlar dikkat çekiyor. Gömlekler, lycralı, lycrasız casual ve trend modelleriyle geniş bir yelpaze sunuyor.

tadın

Ceylan InterContinental İstanbul’da hizmet veren The Brasserie Restaurant, istiridye ve midye yemeklerinin en güzel örneklerini sunmaya 31 Mart’a kadar devam edecek. Yemeklerin yanında da Akdeniz şarapları var. Restoran spesiyalitelerine nisan ayında Fransız mutfağı, mayıs ayında ise deniz ürünleriyle devam edecek. (0212 368 44 44’ten 5505)

giyin

Daha çok denize düşkün sporcuların gözdesi Gant’ın yeni modelleri de Amerika’nın doğu kıyılarından esintiler taşıyor. Erkek, kadın, genç ve bebek giyim dalında tüm çeşitleri sunan Gant’ın, kol saatleri, ayakkabıları, gözlük, güzel kokular ve ev eşyaları da ilgi çekiyor.

kaçırmayın

Dünyaca ünlü electronica, dub, downtempo projesi Thievery Corporation’in vokali, Brezilyalı Karina Zeviani’nin şovunu izlemek için son iki gün. İlk kez İstanbul’a gelen ve üç gün üst üste Ghetto Nublu’da sahne alacak olan Karina Zeviani hem güzel, hem sahnedeki şovu ilginç. Geleneksel Brezilya ritimlerini günümüz urban electronic tarzıyla harmanlıyor. Bu Latin ateşini kaçırmamak için, bu gece ya da yarın gece Ghetto’ya uğrayın. (0212 251 75 01)

katılın

Boyner Mağazaları’nın bu yıl ikincisini düzenlediği fotoğraf yarışmasında konu "sevgi", slogan "sevginin fotoğrafını çekebilir misiniz?" Amatör ya da profesyonel herkesin, katılabileceği yarışma için katılım formları Boyner Mağazaları’ndan temin edilebilir. Seçicu kurul, sanatçılar, akademisyen, yayıncı ve fotoğrafa gönül vermiş işadamlarından oluşuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!