Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2007 00:00

Haberin Devamı

İzleyin

New Jersey kökenli ünlü Amerikalı gitarist, şarkı yazarı ve solist Marc Ribot, Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında, bu gece ve yarın gece Babylon’da sahne alacak. Soul, funk, caz ve geleneksel Küba standartları üzerinde, sıradışı bir tını yakalamayı başaran Marc Ribot, İstanbullu müzikseverlerle "Ceramic Dog" adlı projesiyle buluşacak.

giyin

Genç, enerjik ve modern bir marka olan Vedi Triko, 2007 ilkbahar-yaz koleksiyonunda modern çizgisi ve farklı tarzını, şıklık ve tazelikle birleştirerek günlük yaşama adapte ediyor. Yeni koleksiyon Marine, Precious, Wild, Vintage Colours from Flowers ve Miss Army’den oluşuyor.

gezin

Emre Senan’ın "Masalar" (sandalyesiz) başlığını taşıyan sergisini İstanbul Galatasaray’daki Galeri Apel’de görmek için son iki gün. Sergide tasarımcı kimliğinin yanı sıra güncel sanatla da uğraşan Senan, tematik bir yaklaşımla 10’dan fazla masasını sergiliyor. Her biri farklı bir metaforik anlam yüklenmiş masalar, sandalyelerinden bağımsız kendi başlarına üç boyutlu işler olarak sunuluyor. Senan sergideki hiçbir masanın bir "masa" olarak "tasarlanmadığını" bu yüzden de masalarının masa olarak bir işlevlerinin olmadığını belirtiyor.

kaçırmayın

Mövenpick Hotel İstanbul AzzuR Restaurant’da, yarından itibaren her cumartesi Larry O’Neill ile Caz Geceleri başlıyor. Connie Francis, B.B King, James Brown, Jimmy Reed, Dionne Warwick, Ray Charles, Dianna Ross, Ike ve Tina Turner gibi sanatçılarla aynı sahneyi paylaşmış ünlü caz sanatçısı Larry O’Neill, cumartesi geceleri saat 20.30’da müzikseverleri caz, blues, reggae, rock ve R&B yolculuğuna çıkaracak.

tercih edin

Beymen’in, kumaşından farklı dikiş tekniklerine, düğmelerinden ipliğine kadar sofistike detaylarla yaratılan İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu, erkeklerin yine ilk tercihi olmaya aday. Bu koleksiyonda kalite ve rahatlık ön planda. Ana renkler beyaz, bej, krem ve kahverengi tonları. Siyah, lacivert ve gri renkler ise takımlarda kullanılıyor.

kullanın

Mehtap Mutfak Gereçleri’nin yeni tasarımı "Practica Set", adından da anlaşılacağı gibi mutfakta çok pratik kolaylıklar sağlıyor. Çıkarılabilir sapları sayesinde iç içe geçebilen tepsi, sahan, derin tencere ve pilav tenceresinden oluşan set, kolay saklama ve fırına girebilme özelliklerine sahip. Özel taban dizaynının yanı sıra Multi Micron teknolojisiyle de tercih edilebilir.

deneyin

Derishow’un ilkbahar-yaz tasarımlarının teması: "Dönmek, dünyaya bırakılmayacak kadar ciddi bir iştir." Altın, gümüş, bronz metalik deriler, rengarenk güderi tunik ve cellabeler, yepyeni volüm ve kullanımlarıyla ipeksi siyah deriler, süet kaftanlar, oversize blazerlardan oluşan koleksiyon, bu haliyle enerji ve özgürlük vaat ediyor.

yaptırın

The Marmara, Antalya, Bodrum ve İstanbul’daki otellerinde baharı zinde karşılamak isteyenlere farklı masaj seçenekleri sunuyor. Yoğun iş ortamından, trafikten, stresten bir an olsun uzaklaşmak isterseniz, İsveç masajından aromaterapiye, Bali masajından reflexolojiye, birçok masajı uzmanlarına yaptırabilirsiniz.

alın

Nine West, 2007 yazının favori ayakkabı ve çantalarını vitrine çıkardı. Asia, kırmızı ve satenin muhteşem flörtü. Chitty Lady, sıcak renkleriyle uyumlu zarif bir desen. Aynı desende üretilmiş çantaları da var. Datel’de renk renk rugan ve düz deriler, tahta platformla buluşuyor. Deshays, krokodil baskı, peep-toe burun ve elastik bandıyla hem gündüz hem de geceye uygun. Dahası, Nine West’te.

görün

22 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında İstanbul Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde yapılacak olan Art Show II - İstanbul Galeriler Buluşması’na İlayda Sanat Galerisi Adnan Turani ve Mustafa Ayaz ile katılıyor. Turani ve Ayaz resimlerini önceden görmek isterseniz, İlayda Sanat Galerisi’ne uğrayabilirsiniz. Bu resim Turani imzalı.

göz atın

Broderi Narin, tül ve perdede günümüz trendlerini yansıtan zengin çeşitlerini, Broderi Narin Fabrika Satış Mağazası’nda müşterilerine sunuyor. İstanbul Bağcılar’da hizmete giren mağazada, Broderi Narin’in dünya pazarlarında da ilgi gören sıradışı desenleri ve modern tasarımları, ithal ürünler ve geçmiş sezon fırsat ürünlerinden oluşan binlerce alternatif yer alıyor.

takın

Esdem Accessories, binlerce çeşitlik ürün yelpazesine yenilerini ekledi. Esdem’in birbirinden güzel ve renkli çantaları şıklığınızın tamamlayıcısı olabilir. Çantalar hem günlük, hem de abiye kıyafetlerle birlikte kullanılabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!