Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2007 00:00

gezin

Leonardo: Evrensel Deha sergisi, Ankara’da. Leonardo Da Vinci’nin mühendislik harikası olarak kabul edilen, orijinal çizimlerinden inşa edilmiş makinelerin replikalarını barındıran, uluslararası üne sahip sergi, yarın ODTÜ’de açılacak. 24 Mart’a kadar gezebilirsiniz.

yarışın

Starbucks Coffee’nin tasarım yarışması başlıyor. Başvurular 1 Mart’ta alınmaya başlanacak ve 2 Nisan’a kadar devam edecek. "Mutluluğun Resmi" konulu 4. Tasarım Yarışması’nda birinci seçilecek tasarım, Starbucks’ın özel koleksiyon kupaları arasında yerini alırken, tasarımcısına üç günlük Amsterdam seyahati hediye edilecek.

kullanın

Diş hassasiyetini gideren ve diş çürümelerini önleyen Sensodyne, şimdi de Sensodyne Beyazlatıcı’yı çıkardı. Ürün, dişlerinizi aşındırmadan, hassas bir şekilde beyazlatıyor ve parlatıyor. Çok sık çay, kahve ve sigara tüketenler için ideal. Fiyatı 13.50 YTL

tadın

Konyalı Lokantası, 110. yılında, aralarında yıllanmış Türk şarapları ve Konyalı etiketini taşıyan sınırlı sayıdaki şiraz şarabının da bulunduğu 110 çeşit şarabı, misafirlerine sunmaya başladı. Şarap Uzmanı Mehmet Yalçın’ın, üreticilerin mahzenlerinde yaptığı tadımlar sonucu zenginleşen kavdaki şarapları, Konyalı Kanyon’da tadabilirsiniz. Aralarında Kavaklıdere’nin Boğazkere üzümlerinden yaptığı 1970, 1975 ve 1976 gibi yıllandıkça güzelleşmiş özel şarapları da bulunuyor.

takın

Eastpak’in yeni sezon çantaları, rengarenk ve göz alıcı desenlere sahip. Model bakımından oldukça geniş seçenekler var. Bol cepli olmaları büyük avantaj sağlıyor. Hepsinin 30 yıllık garantisi bulunuyor.

alın

Ayakkabı marketi Flo’da, Bir Alana İkincisi Bedava kampanyası var. Sarı etiketli kışlık ürünlerde geçerli olan kampanyada, satış fiyatı diğerine göre düşük olan ürün hediye ediliyor.

görün

23. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması Sergisi, bu hafta Ankara’da açıldı. Yarışmaya katılan ve derece alan eserlerden oluşan seçkiyi 28 Şubat’a kadar TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Atriyum Fuaye’de görebilirsiniz.

sürün

Skincode Face Lifting Gel, içeriğindeki buğday proteini sayesinde yaşlanmanın etkisiyle sarkmaya başlayan cildi gergin hatlarına yeniden kavuşturuyor. Kırmızı yosun ile de cildi yenileyerek kırışıkların giderilmesine yardımcı oluyor. Sadece eczanelerde satılan ürünün fiyatı 131 YTL

yararlanın

Hisar’ın Viyana model Leatherline masa servislerinden alanlara, aynı markanın tuzluk biberlik seti hediye ediliyor. Leatherline Viyana mum ısıtılıcı masa servisleri, yemeklerinizin masadayken sıcaklığını ve lezzetini koruyor. İki gözlü, oval, yuvarlak, dikdörtgen modelleri var.

seyredin

İstanbul Modern’de Japon Filmleri Günleri başladı. Bugün saat 17.30’da Jizo’nun Yüzü, 20.00’de Çılgın Kızlar adlı filmleri görebilirsiniz. Etkinlik 25 Şubat’ta sona eriyor.

kaçırmayın

Kayra’nın ödüllü kırmızı şarabı Buzbağ’ı şimdi alırsanız, yanında özel tasarım şarap kadehi hediye ediliyor. Kadehlerin üzerinde, Buzbağ etiketlerindeki Selçuklu dönemine ait Rumi motifler bulunuyor. Sınırlı sayıda üretilen bardaklara zincir marketlerden ulaşabilirsiniz.

bağış yapın

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), Türiye’nin ilk lösemili çocuklar hastanesini Ankara’da açtı. Yemeğinden pijamasına, muayenesinden tahliline kadar her şey ücretsiz sunuluyor. Ankara dışından gelen ailelere de apart oda hizmeti veriliyor. Vakfa kullanmadığımız giysi, ev eşyası, oyuncak, bisiklet ve yiyecek yardımlarınızı iletebilir, Yapı Kredi Bankası 477 şube 1-002666 numaralı hesaba tutarı ne olursa olsun bağış yapabilirsiniz. http://www.losev.org.tr

giyin

James Bond Casino Royal filminde, Caterina Murino’nun giydiği Jenny Packham imzalı abiye kıyafet, Beyaz Butik’te satılmaya başladı. Söylenenlere göre gelinlik alışverişi yapan gelin yakınları tarafından büyük ilgi görüyormuş. Jenny Packham imzalı kıyafetler birçok Hollywood yapımında kullanılıyor. Şeytan Prada Giyer bunlardan biri.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!