Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2006 00:00

görün

Bitkievi, Avrupa ve Türkiye florasında yer alan 25 bine yakın bitki türünü barındıran bir katalog çalması yapıyor. Bu çalışmanın parçası olarak 15. Flora Resim Sergisi düzenliyorlar. 11 Temmuz’a kadar Bodrum Yalıçiftlik’teki Sea Garden Hotel’de görebilirsiniz. 16. Flora Resim Sergisi ise 2 -7 Ağustos tarihleri arasında Foça Festivali sırasında, Hanedan Holiday Resort’ta gerçekleştirilecek. Resimler, Bitkievi’nin yöneticisi ve bitki araştırmacısı Hüseyin Kemal Çağın’a ait.

alın

Adil Işık, yüzde 30 ile 50 arasında değişen oranlarda indirime girdi. Günlük veya abiye şifon elbiseler, işlemeli jean pantolonlar, dantel gömlekler, balon etekler bulabilirsiniz.

kaçırmayın

Soul ve funk müziğin babası James Brown, 12 Temmuz akşamı İstanbul Parkorman’da. Üzstelik dev orkestrasıyla birlikte geliyor. I Fell Good, Living in America, Like A Sex Machine gibi klasikleşmiş şarkılarını dinleme fırsatı bulacaksınız. Konserin başlama saati 20.00. Biletler Biletix’te 50 ve 100 YTL.

dinleyin

Bodrum Antik Tiyatro’da bu sene dördüncüsü düzenlenen Yıldızlı Turkcell Geceleri’nin açılışı, Cesaria Evora’yla yapılıyor. Yarın akşam saat 21.15’teki konserin bilet fiyatları 55-75 YTL. Biletix’ten alabilirsiniz. Etkinlik kapsamında Hüsnü Şenlendirici- Sertab Erener, Ferhat Göçer-Sunay Akın, Sezen Aksu, Haris Alexiou, Ajda Pekkan, Kıraç-Funda Arar ve Monica Molina da ileriki tarihlerde birer konser verecek.

katılın

Uluslararası Silivri Yoğurt Festivali, 12-16 Temmuz tarihleri arasında, Silivri Atatürk Meydanı’nda düzenleniyor. Bu yıl ikincisi yapılacak festivalde konserler, ulusal ve uluslararası halk oyunları gösterileri, yarışmalar, yağlı güreş müsabakaları, açık hava sinema gösterileri var. Açılış töreni Taksim Meydanı’nda yapılacak. Konser verecek isimler arasında Keremcem, Manga, Hüsnü Şenlendirici, Petek Dinçöz, İbrahim Tatlıses, Gülşen ve Davut Güloğlu bulunuyor. Festival süresince halka Silivri Yoğurdu dağıtılacak.

imzalatın

Zülfü Livaneli, yarın saat 18.00’de, İstanbul Levent’teki Kanyon Alışveriş Merkezi D&R mağazasında, Leyla’nın Evi adlı son kitabını imzalayacak ve okuyucularıyla sohbet edecek.

sürün

Estee Lauder’ın Perfectionist (CP+) adlı ürünü, ciltteki çizgi ve kırışıklıkları 4 hafta içinde yüzde 55 oranında azaltarak, görünür oranda toparlanma sağlayan bir serum. Daha birinci gün yüzde 36’lık bir iyileşme sağlanıyor, cilt aydınlık bir görünüm kazanıyor.

gidin

Hip-hop, reggae ve dans müziği ustası Sean Paul, iki konser vermek üzere Türkiye’ye geliyor. Şarkıcı 6 milyon satan ve kendisine Grammy kazandıran Dutty Rock albümünden parçalar seslendirecek. 8 Temmuz’da Antalya Beach Park’ta, 9 Temmuz’da İstanbul Kuruçeşme Arena’da sahneye çıkacak. Konserlerin başlama saati 21.30. Biletler biletix’te.

tadın

Avustralyalı şarap markası Yellow Tail, Türkiye pazarına girdi. 1998’den bu yana tüm dünyada 12 milyon fıçıyı aşkın satış yapmışlar. Adco Gıda tarafından ithal edilerek satışına başlanan Yellow Tail’in, Chardonnay ve Shiraz olmak üzere iki çeşidi var. Chardonnay 31.27, Shiraz ise 33.63 YTL. Marketlerde bulabilirsiniz.

giyin

Marks&Spencer, artık hamile kadınlar için de bir koleksiyon hazırlıyor. Beli lastikli kargo pantolonlar, jean’ler, çingene etekleri ve bol kesim bluzlar hem rahat hem de şık görünüyor. 22 bedene kadar giysi bulabilirsiniz. Footglove ayakkabılar, ayakları şişenler için birebir. Tişörtler 34, pantolonlar 69.90’dan başlayan fiyatlarla satılıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!