Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2006 00:00

faydalanın

Halı ve ev aksesuvarı markası Step’te yüzde 40 indirim başladı. Step’in 2006 koleksiyonu, beş ayrı tema üzerine kurulmuş: Detox, Techno Craft, Jazz, Nature&Luxury ve Post-Retro. Her zevke ve yaşam tarzına uygun alternatifler var. İndirim 30 Haziran’a kadar sürecek. Step Danışma Hattı: 0212-336 04 88.

sürün

Guinot Institut’nün Apres Soleil güneş sonrası kremi, sedefli içeriği sayesinde cilde bronz bir renk kazandırıyor. Cildi koruyup hücre yenilenmesini sağlıyor. 200 ml’lik krem 45 YTL.

yüzün

İstanbul Beykoz’daki Coliseum Yaşam Merkezi’nde 6 kaydırak, 4 havuz ve 1 dalga havuzu bulunuyor. 12 yaşından küçüklerin kullanamadığı dev bir havuz da var. Coliseum’da bir masaj ve terapi bölümü de yer alıyor. Bu yıl 3 aylık açık havuz sezon üyeliği, bireysel üyeliklerde 900, aile üyeliklerinde ise 1500 YTL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Tel: 0216-485 00 36.

seyredin

Bu cumartesi pazar, Erdek’te Banvit’in sponsor olduğu 10. Triatlon Şampiyonası düzenleniyor. Bu yıl yarışmalara Yeni Zelanda, Avustralya, Rusya, Almanya gibi ülkelerden 400 sporcu katılıyor. Triatlon üç branşı kapsayan bir spor dalı. Yarışmaya yüzmeyle başlanıyor, sonra bisiklet parkuru geçiliyor ve koşu parkuru tamamlanıyor. Cumartesi gecesi Cumhuriyet Meydanı’nda Kibariye’nin, pazar gecesi de Hande Yener’in konseri var.

giyin

Ergonomik, yumuşak derili Clarks erkek ayakkabıları ve sandaletleri yaz için çok rahat. Fiyatlar 145 ile 295 YTL
arasında. Clarks birçok kentte farklı mağazalarda satılıyor. İlk Clarks mağazası ise Ankara Ankamall’da açıldı.

giyin

Levi’s Engineered Jeans İlkbahar- Yaz 2006 koleksiyonunun ilham kaynağı, California plaj futbolu. Eskitilmiş özel çift örgü denim kullanılan jean’leri hafif kumaşlardan yapılmış canlı renkli üstler tamamlıyor.

eğlenin

Bu haftasonu BKM’nin İstanbul Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konserleri başlıyor. Bu gece ve yarın gece ilk konserin yıldızı Sezen Aksu. Pazar günü Anadolu Ateşi bir gösteri yapacak, 15 Haziran Perşembe akşamı Zuhal Olcay ve Bülent Ortaçgil sahneye çıkacak. Bu yaz Gloria Gaynor, Paul Anka, Budapeşte Çigan Senfoni Orkestrası, Gülben Ergen, Kardeş Türküler, Kenan Doğulu ve Ajda Pekkan Açıkhava’nın konukları arasında.

seçin

Bauhaus marketlerinde satılan dekoratif taşlar, süs havuzlarında, çiçek bahçelerinde, akvaryumlarda. saksılarda süsleme amacıyla kullanılıyor. Tamburlanmış, Çan, Elazığ Vişne ve Dolomit tipi dekoratif taşlar Bauhaus Kozyatağı, Bayrampaşa ve Beylikdüzü mağazalarında satılıyor. www.bauhaus.com.tr

katılın

Geçen hafta CNN Türk’te Türkiye’de yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olan 2944 canlı türü için "Hedef: Sıfır Yok Oluş" adlı bir kampanya başlatıldı. Kampanyaya 18 ressam da 20 tablosunu bağışladı. Bu tablolar www.hemalhemsat.com internet sitesi üzerinden 21 Haziran’a kadar açık artırmayla satılıyor. Yiğit Yazıcı’nın bu tablosu da satılanlardan biri.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!