Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2006 00:00

tadın

İstanbul Bağdat Caddesi’nin 20 yıllık mekanı Han Cafe’de portakallı kabak tatlısını şu sıralarda tatmazsanız, yakında mevsimi bitiyor. Han’ın bir başka spesiyal tatlısı da sütlü cevizli tel kadayıfı. Bağdat Cad: No:379/2 Şaşkınbakkal-İstanbul. Tel: 0216-302 19 19.

hip hop yapın

İstanbul Beykoz’daki büyük spor merkezi Coliseum, hip hop’u fitness salonlarına taşıdı. Aerobik hareketleriyle hip hop hareketlerinin birleştirildiği Cardio Hip Hop dersi, sevilen hip hop müzikleri eşliğinde bir saat sürüyor, epeyce kalori harcatıyor. Coliseum Yaşam Merkezi Acarkent-Beykoz. Tel: 0216-485 00 36.

makyaj yapın

Sevil Mağazaları’nda 2 Nisan’a kadar bir kampanya sürüyor. Lancome’un uzmanları, müşterilerin yüzlerinin biyometrik haritasını çıkarıyorlar. Düzeltilmesi gereken noktaları belirliyor, uygun kozmetik ürünleriyle sanal makyaj uyguluyorlar. Bu deney bilgisayar ortamında 1 dakikada tamamlanıyor.

deneyin

İnci’nin 2006 ilkbahar-yaz koleksiyonuna baktığımızda, dolgu topukların bu sezon da geçen yıl gibi gözde olduğunu görüyoruz. Koleksiyonda doğal ten rengi, toprak ve yaprak tonları öne çıkıyor. Çünkü bu yaz safari modası var.

kullanın

Hylexin, göz altı morluklarından kurtulmak ve torbaları yok etmek için geliştirilmiş bir krem. Göz çukuru dokusunun enzim aktivitesini artırarak, bu morluklarla mücadele ediyor.

giyin

Yeni erkek giyim markası ADV’nin ilkbahar-yaz koleksiyonu, 1950 ve 60’ların Güney Fransa kıyılarından esinlendi. Şık, lüks ve romantik bir yaz görüntüsü yakalayabilmek için golf, tenis, yatçılık gibi alanlara mahsus spor kıyafetlerden de yararlanıldı.

kullanın

Plastik mutfak ve ev gereçleri üreten Gondol Plastik’in yeni ürünü Idea kak fanusu, modern bir görünüme ve pratik bir kilit sistemine sahip. Pasta, çörek ve keklerin hava almasını önleyerek uzun süre taze kalmasını sağlıyor, geniş hacmiyle şekillerini koruyor. Ergonomik bir tutma kolu var. www.gondolplastic.com

seyredin

Köpeği Çomar tarafından terk edilen Palyaço ile pişman olup sahibini aramaya koyulan Çomar’ın hikayesi, Tekir Kedi ile karşılaşmaları ve çeşitli maceralar... "Kedi ile Palyaço" oyunu yarın 11.00’de Tüyap Çocuk Tiyatrosu tarafından Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi’nde sahneleniyor. Seyir ücretsiz. Bilgi: 0216-483 90 26.

için

İsveçli Domenique Forsberg ve Peter Larsson tarafından yaratılan MySmoothie, tamamen doğal meyvelerden yapılan bir içecek. Yabanmersini (blueberry), mango, frambuaz, şeftali ve karışık meyve (pasion fruit) olmak üzere 5 çeşidi var. Her birinin fiyatı 3.5 YTL. Bilgi için: www.paya.com.tr

kaçırmayın

İstanbul Devlet Operası, yarın iddialı bir yapımın prömiyerini yapıyor. Verdi’nin Shakespeare’in trajedisinden esinlenip bestelediği Otello operasını Yekta Kara sahneye koydu. Orkestrayı Fabrizio Ventura yönetiyor. Koro şefi Markis Baisch. Başlıca rolleri Hakan Aysev-Efe Kışlalı, Burçin Çilingir-Perihan Nayır, Murat Güney-Eralp Kıyıcı, Caner Akın-Turgut İpek dönüşümlü olarak paylaşıyor. AKM’deki prömiyer yarın 15.30’da, gala 28 Mart 20.00’de.

gidin

Yarın İstanbul Beyoğlu Tarık Zafer Tunaya Merkezi’nde Türk sinemasının ustalarından Lütfi Ömer Akad’ın 90. yaşı kutlanacak. Yapılacak panele Halit Refiğ, Prof. Sami Şekeroğlu, Türkan Şoray ve Prof. Tevfik İsmailov katılacak. Daha sonra da Kerime Şenyücel’in "Sinemayı Sanat Yapanlar" adlı belgeseli izlenecek.

seçin

Park Bravo’nun yarattığı Fizz markasının 2006 ilkbahar-yaz koleksiyonunda alışverişe giderken de gece dışarı çıkarken de giyilebilecek kıyafetler var. Kapriler, ceket takımlar, dökümlü penyeler, spor takımlar, vual etekler Park Bravo mağazalarında bulunuyor.

eğlenin

Dans atölyesi Mundo Latino, Hollandalı salsa topluluğu Salza Dance Squad’ı İstanbul’da ağırlıyor. Insomnia ve Chicago gösterilerini yarın gece İstanbul Hyatt Regency Oteli’ndeki Gossip Bar’da yapacaklar. Ertesi gün 15.00’te Mundo Latino Stüdyosu’nda salsa meraklılarına bir workshop verecekler. Parti girişi 25 YTL (bir içki dahil). Mundo Latino: 0212-368 12 34. Hyatt Regency: 0212-244 63 59.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!