Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2001 00:00



Haberin Devamı

katılın

Klassis Resort Hotel, yaz tatilinde çocuklara iki dönemden oluşan spor okulu programı hazırladı. 7-12 yaş arası çocuklar için. Her bir dönem 3 haftadan oluşuyor. Öğleyin yemek de veriliyor. Tenis, yüzme, futbol, voleybol, basketbol, dans, aerobik, satranç, bowling vb. 212-727 40 50.

gezin

Ankara Doku Sanat Galerisi'nde birinci salonda ‘‘Yaza Doğru 2001’’ başlıklı karma sergi var. İkinci salondaki Neşe Üçer sergisi de sürüyor. Her iki sergi 25 Haziran tarihine kadar sürecek. Cinnah Caddesi, Enis Behiç Koryürek Sok. 11/a-B Çankaya.

gidin

İstanbul Fulya'da yeni açılan Dermal Skin Care Center, rahatlatıcı bir ortamda her türlü bakım sistemiyle hizmet veriyor. Merkez, ünlü marka Dermalogica'nın cilt bakım sistemiyle çalışıyor. Tel: 212-240 77 77-240 79 49.

kullanın

Flormar, yaz renklerini piyasaya çıkardı. Yaz makyaj koleksiyonunda lila ve pembenin çarpıcı tonları var. Bu makyaj stilinde gözler pembe üzerine lila ile gölgeleniyor. Dudaklar ise farlara uyumlu renklerde sedefli veya mat rujlarla öne çıkıyor.

sürün

Ambre Solaire, en iyi tanıdığımız güneş ürünlerinden biri. Garnier Laboratuvarları Ambre Solaire'i ilk kez 1935 yılında geliştirmiş. Markanın bu yılki yeniliği ise, yeni ürettiği yüksek korumalı nemlendirici sprey ve koruyucu spor sprey.

deneyin

Adahan, son yıllarda sayıları gittikçe artan sevimli butik otellerden biri. Bu küçük kervansaray, Yalıkavak'ta, Bodrum'a çok yakın. Mine-Cihan Özyağmur çiftinin otelinde sabahları gözleme, katmer, kurabiye, meyve, Bodrum zeytinleri, ev reçelleri, köy ekmekleri yiyorsunuz. Öğlen de Ege bölgesinin ev yemekleri, akşamları otele özgü bir mönü. Her türlü konfor var. Üstelik çok temiz.

Tel: 0252-385 47 59-385 26 24. www.adahanotel.com

giyin

Bu sene Loft'un yaz sezonunda özellikle çok cepli, eklemeli kumaş detayları, bol ve rahat kalıbıyla Patch modeli öne çıkıyor. Doğu tutkunlarının ve macerasevenler için de Military (asker) modelleri var. Bildiğiniz gibi askeri giyim, son zamanlarda modaya ilham kaynağı oluyor.

için

Yeşil çay, Çin'de 4000 yıldır kullanılıyor. Bu çay çeşidinin sağlık için sayısız yararı var. Toksinleri atıyor, sakinleştiriyor, idrar söktürüyor... Botany, çay sevenler için yeşil çayı güzel bir paketle satışa sundu.

bakın

Derishow, bu yaz sezonunda akşamları giyilebilecek yaratıcı modelleriyle karşımıza çıkıyor. Örneğin farklı renkte derilerin geometrik kolajından oluşan asimetrik büstiyer, boyunda uçuşan şifon atkısıyla yaz geceleri için farklı bir seçenek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!