Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2013 01:09

Haberin Devamı

arttırın

‘25. Artı Mezat Modern ve Çağdaş Türk Sanat Müzayedesi’nde 109 parça eser bugün The Sofa Hotel’de satışa sunulacak. (212) 233 70 37

görün

Dünyaca ünlü markalar ve The New Yorker, New York Times, The Financial Times gibi yayınlar için illüstrasyon çalışmalarıyla öne çıkan Olaf Hajek’in ‘Best of Olaf Hajek’ sergisi 8 Aralık’a kadar Beymen Zorlu Center’da.

alın

Özellikle kadın ve çocukların beğeneceği, eğlenceli desenli, 8GB hafızalı Hello Kitty tabletler artık Türkiye’de. Bimeks, Electro Worls, D&R, MediaMarkt gibi mağazalarda bulunabilir. Fiyatı 279 TL.

giyinin

Desa’nın yeni trendlerinden ‘Military Trendy’ sonbaharla kışın keskin ve koyu renklerine yumuşak bir geçiş sağlayan haki, koyu yeşil ve kahve tonlarını şık tasarımlarla buluşturuyor.

alın

Haberin Devamı

Bonubon.com’un düzenlediği ‘Yılbaşı Alışveriş Şenliği’ 3 Aralık saat 10.30-21.00 arasında Four Seasons Hotel’de.

gidin

Martı İstanbul Hotel’in ‘İstanbul Design Week’ için düzenlediği ‘Design and City Party’, bugün saat 22.00’de Brass Restaurant & Bar’da.
(212) 987 40 00

dinleyin

Efsane reggae sanatçısı Bob Marley vizyonunu devam ettiren ‘Marley’ marka kulaklık ve hoparlörler hem ses kalitesi hem de çevre dostu olmalarıyla dikkat çekiyor. Fiyatı 69-999 TL arasında. www.mobicom.com

yiyin

‘Barış Manço ile 7’den 77’ye’ programının yayına girişinin 25. yılı nedeniyle Milli Saraylar Müzesi Dolmabahçe Sanat Galerisi’nde ‘Erkmen Sağlam’ın objektifinden Barış Manço ile 7’den 77’ye Fotoğrafları’ sergisi bugün açılıyor.

okuyun

Merak, oyun, keşif ve macera arayan 8-10 yaş grubu çocukların dergisi Atlas Çocuk, bayilerdeki yerini aldı. İçeriğinde doğal yaşam, hayvanların dünyası, çevre, bilim, uzay, keşifler, farklı coğrafyaların tarihleri ve kültürleri var.

kaçırmayın

Faik Sönmez’in 2013 Sonbahar-Kış ürünlerinde tek seferde 350 TL ve katları değerinde alışveriş yapanlar, anında 50 TL ve üzeri indirim kazanıyor.

tüketin

Pınar’ın, Aç-Bitir paketlerindeki önceden dilimlenmiş salam, sucuk ve sosisler her öğünde zamandan kazandıracak.

kazanın

L’Oréal Türkiye ‘Bilim Kadınları İçin Projesi’ ile genç bilim kadınlarına 15.000 dolar değerinde yıllık burs kazandırıyor. ‘Yaşam ve Malzeme Bilimleri’ alanında yapılacak araştırmalar için son başvuru tarihi 3 Aralık. www.loreal.com.tr

yarışın

Haberin Devamı

Hillside’ın Instagram yarışmasına katılmak için fotoğrafınızı ‘#feelinggoodcolors’ etiketiyle paylaşın. Haftanın rengi mavi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!