Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2004 01:18

gezin

Sevilen Şarapları’nın İsabey’deki Bağevi, hem yemek yiyip şarap tadabileceğiniz hem de bağları gezebileceğiniz çok güzel bir yer. 45 dönümlük arazideki Bağevi’nde Fransız yemeklerinin sunulduğu bir restoran var. Ayrıca 20 kişilik gruplara şarapla ilgili her türlü bilgi veriliyor. Gölcükler Köyü, İstasyon Mah. Menderes İzmir. Rezervasyon için 12.00-20.00 arası 0232-782 49 59. Pazartesi kapalı.

oturun

Yaz ayları için çok pratik bir sandalye Easy Seat. Plajda, evde, piknikte, yolculukta, tatilde çok işe yarayabilir. Çünkü her türlü mekanda ve zeminde hızlı ve kolayca kurulabiliyor, insan sırtını dayayabiliyor. Ağırlığı 1 kilo, taşıma kapasitesi 180 kilo. Pabetland ve YKM mağazalarında, İstanbul Nişantaşı ve Bağdat Caddesi’ndeki Adventure Republic’te, Zekeriyaköy Sedir’de, Marintek, Mavi Dünya, Kalamış Marina, Fenerbahçe Marina ve Ataköy Marina’daki mağazalarında satılıyor. Bilgi için: 0212- 288 71 60.

dinleyin

İstanbul Uluslararası Müzik Festivali’nde 30 Haziran Çarşamba 20.00’de dünyanın en ünlü ikiz piyanistleri Katia ve Marielle Labeque, Aya İrini’de sahneye çıkacaklar. Onlara Colin Currie ve Dave Maric eşlik edecek. Gerschwin’in ikili piyano için üç prelüdü, Bernstein’ın Batı Yakasının Hikayesi ve David Maric’in Exile adlı eserini seslendirecekler.

giyin

Gas’ın jean koleksiyonunda en ilgi çekici parçalar 5 cepli jean’ler. Koleksiyonda pantolon, etek ve ceketler var. Ayrıca western tarzı gömlekler de satılıyor.

kullanın

DKNY’nin kurucusu Donna Karan’ın yarattığı DKNY Erkek, güzel bir hediye alternatifi. Ayrıca, biri büyük boy parfüm olmak üzere 2 Donna Karan ürünü aldığınızda, DKNY imzalı seyahat çantası hediye ediliyor.

kaçırmayın

Komedyen ve stand-up ustası Cem Yılmaz, 1 Temmuz’da İstanbul Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sahnede olacak. Burada ilk kez sahneye çıkacak olan Cem Yılmaz, CMYLMZ adlı gösterisini sunacak. Gösteri saat 21.15’te başlıyor. Biletler biletix’te.

çiğneyin

Freshies, maydanoz, ayçiçeği, kekik ve nane bitkilerinin yağlarından oluşan doğal bir formüle sahip. Özelliği, her türlü kötü kokuyu midede yok ederek ağzı rahatsız edici kokulardan arındırması. Türkiye’de üretilmeye başladı.

gezin

Borusan Sanat Galerisi’nde artık ‘Yeni Öneriler-Yeni Önermeler’ başlıklı sergi bir gelenek halini aldı. Bu yaz 12’nci kez açılan sergide genç sanatçıların eserleri yer alıyor. Sergi 21 Ağustos’a kadar sürecek. Borusan Sanat Galerisi: 0212-292 06 55.

seçin

Jamaia’nın Panta-tulle adlı pantolonları, sadece plajda mayo ya da bikini üzerine değil birçok yerde giyilebilecek bir kıyafet. Panta-tulle, Çarşı’da ayrıca çorap ve iç çamaşır mağazalarında satılıyor. Pek çok çeşidi ve rengi var. Fiyatları 23-30 milyon lira arasında değişiyor.

deneyin

Fethiye’deki Hillside Beach Club’da bu yaz yeni bir aktivite var: Sualtı yogası. Sualtında yoga programı 12 yaşından büyük, dalmasını bilen serbest dalıcı veya scuba dalıcıları ile hayatında hiç dalmamış, ama dalışa engeli bulunmayan herkesin katılabileceği bir spor. Bilgi için: 0252-614 83 60.

fırçalayın

Diş macunu üreticisi Colgate, bitki özlü bir diş macunu çıkardı. Colgate Herbal Propolis’in içinde arılar tarafından üretilen propolis, doğal bitki özleri, kalsiyum ve florid’le bir arada.

faydalanın

Ünlü İngiliz anne-bebek-çocuk markası Mothercare’de haziran ayı boyunca kampanya yapılıyor. Yapılan her 300 milyon liralık alışverişte 50 milyon liralık indirim çeki kazanılıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!