Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2004 01:44

bakın

Mutfak, yatak odası, salon, kısacası tüm yaşama alanları için mobilya tasarlayan ve üreten Kale Mobilya’nın son showroom’u Malatya’da açıldı. Kale Mobilya için bilgi: 0212-482 15 19.

oynayın

Son yılların en moda bebeği Bratz, artık Türkiye’de de satılıyor. 2001 yılında lanse edilen bu bebeklerin resmi lisans haklarını elinde bulunduran Lisans AŞ, önümüzdeki sonbaharda, aksesuvarlar, kırtasiye malzemeleri, ev eşyaları da çıkaracak. Bilgi için: www.bratzpack.com

görün

İtalyan ressam Domingo Notaro’nun resim sergisi, İlayda Sanat Galerisi’nin bu sezon açtığı son sergi. 1960’larda Roma’dayken ilk çalışmalarını sergileyen, Meksikalı ressam Sigueros’la birlikte çalışan Domingo Notaro’nun sergisi 30 Haziran’a kadar sürecek. Hüsrev Gerede Cad. No. 9 Teşvikiye İstanbul. Tel: 0212-227 92 92.

tadın

Divan, bu ay, çocuklar için uğurböceğinden esinlenmiş tasarımlarla yeni çikolatalar hazırladı. Birkaç renk olan çikolatalar tüm Divan pastanelerinde satılıyor.

seçin

Ünlü erkek giyim markası Ermenegildo Zegna’nın ilkbahar-yaz 2004 koleksiyonu Z Zegna, mağaza vitrininde sergileniyor. Koleksiyonda hem resmi kıyafetler, hem gece kıyafetleri hem de sportif giysiler, tişörtler ve deri ceketler bulunuyor.

alın

Önce Destiny’s Child grubunun bir üyesi olarak, sonra da tek başına yaptığı albümle son yılların en gözde şarkıcılarından biri olan güzel Beyonce Knowles, bir konser DVD’si çıkardı. Wembley’deki konserinde söylediği 6 parçayı ‘Live At Wembley’ adlı bu DVD’de seyredebilirsiniz.

faydalanın

Sofra aksesuvarlarının tanınmış markası Hisar,

yeni bir kampanya başlattı. Hisar’ın 89 veya 90 parçalı çatal kaşık setinden alanlar, çaydanlık ya da çaydanlık seti gibi hediyeler kazanabilecek.

deneyin

Kavaklıdere’nin en son ürünü piyasaya çıktı. Kavaklıdere Cabernet Sauvignon, İzmir’de Çeşme’de yetiştirilen Cabernet Sauvignon üzümlerinden elde edildi. Şarap, Kavaklıdere’nin bu serideki üçüncü şarabı. Daha önce Cabernet Sauvignon & Carignan ve Cabernet Sauvignon & Merlot piyasaya çıkmıştı.

sürün

Moda markası FCUK’un (French Connection) 18-30 yaş grubuna hitap eden parfümleri Türkiye’de satışa çıktı. Kadın ve erkek için iki ayrı parfüm bulunuyor.

kullanın

Kozmetik markası Oriflame’in Skin Quencher adlı son ürünü, cildi 24 saat boyunca nemlendiriyor. 18 milyon 900 bin lira.

yiyin

Susamlı, fındıklı, antepfıstıklı çeşitleriyle Seyyah Baba krokanları, kuruyemiş gibi atıştırmaya müsait. Bilgi için: 0212-659 21 19.

yüzün

Yaz mevsimi, nazlanarak da olsa geldi. Büyük kentlerdeki beş yıldızlı oteller, açık havuzlarını teker teker hizmete açıyor. Örneğin The Marmara Oteli’nin havuzu, her gün 07.00-19.00 arasında açık.

dinleyin

Ünlü tiyatro sanatçısı Genco Erkal, tüm tiyatro deneyimini ve oyunculukla ilgili bilgileri, seyircileriyle paylaşacak. 8 Haziran Salı günü Beyoğlu Akbank Kültür Sanat Merkezi’ndeki söyleşi 19.00’da başlıyor. Tel: 0212-282 84 30-31.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!