Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2011 00:00

serinleyin
L’era Fresca; iki bisküvi arasındaki, kaymaklı ve fıstıklı dondurmanın birlikteliğinden oluşan L’erawich ile hem ağız tatlandırıyor hem de serinletiyor.

giyin
Gusto 36’dan 50’ye kadar geniş bir beden aralığında çalışıyor. Çalışan kadınları ve abiye arayanları da düşünen Gusto mağazalarında şimdi yüzde elli indirim fırsatı var.

yaratın
Tülin Doğruer’in ikinci yemek kitabı ‘Hayat Dolu Sofralar’da ramazana özel saray sofraları yaratın. Zeynep Fadıllıoğlu’nun sofra tasarımını yaptığı kitapta; patlıcan paçası, Sultan Aziz böreği ve gül soslu sakızlı muhallebi gibi yemekler bulunuyor.

keşfedin
Tchibo’nun ‘Afrika Rüyası’ temalı ürünleri arasında nevresim, yorgan, pijama, seramik vazo, enerji tasarruflu abajur, halı, duvar bordürü, yatak kılıfı, yatak ve örtü gibi parçalar bulunuyor. Fiyatlar 18,95 liradan başlıyor. www.tchibo.com.tr

yararlanın
13, 14 ve 15 Ağustos’ta C&A mağazalarından her 50 liralık ‘Arabalar’ lisanslı ürün alışverişi, 19 Ağustos’ta gösterime girecek üç boyutlu animasyon Arabalar 2’ye sinema bileti kazandırıyor. Tüm Cinebonus ve AFM sinemalarında geçerli.

tadın
İlk restoranını Cevahir AVM’nde açan Carl’s Jr.’ın Jalapeno Chicken Sandviç’i özel formül susamlı ekmeği, dilimlenmiş çedar peyniri, taze yeşil göbek salatası, domatesi, jalapeno biberi ve özel marine edilmiş tavukla lezzzetleniyor. 7,95 lira.

bakın
Mersin’de iki şubesi olan Biggshop hediyelik eşya mağazalarında tasarım ödüllü ve uygun fiyatlı ürünler bulunuyor. Troika, Koziol, Fare, Nektar, Xoom, Boomug, Centrixx, Lotto ve Bigg Bijoux gibi markalar internet üzerinden de satılıyor. www.biggshop.com

izleyin
Beyoğlu’ndaki Romeo & Juliet’in terasında her salı 21.30’da film gösterimi yapılıyor. Orijinal 35 mm makinalardan ve dev ekranda yapılan gösterimin bu haftaki filmi Yüzüklerin Efendisi Serisi. Serbest oturma ve bistro düzeni uygulanıyor, giriş 15 lira. (212) 243 85 80

dinleyin
İBB Kültür Müdürlüğü ve Kültür A.Ş. işbirliğiyle düzenlenen Büyükada Yaz Konserleri’nin bugünkü konuğu Yeni Türkü. 21 Ağustos’ta Jazz Quartet ve 27 Ağustos’taysa Yırtık Uçurtma grubu sahne alacak. Büyükada Çınar Meydanı’nda 22.00’de başlayan konserler ücretsiz.

alın
Penti’nin ‘2011 Plaj koleksiyonu’ tam 145 parçadan oluşuyor. Sadece bu koleksiyonda değil, tüm Penti ürünlerinde yüzde 50 yaz indirimi var.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!