Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2011 01:07

Haberin Devamı

alın

Reebok, yaz tatilinin tadını çıkarmaya hazırlanan çocuklar için yaz boyunca ayaklarından çıkarmayacakları sandaletler öneriyor. Hem karada hem de deniz kenarında kullanılabilir. Rahat olmasının yanı sıra serin tutma özelliğine sahip.
Fiyatı 75.50 lira.


takın

So Chic, 2011 yaz koleksiyonunda canlı renkler var. Pembe, sarı, yeşil, turuncu, pudra ve siyah renkler, mercan ve amatist taşlarıyla birlikte kullanılmış. Bileklik ve uzun kolyeler, gösterişli yüzükler bulabilirsiniz.


bakın

Woon Mini 410A netbooklar, gerek tasarımı gerek hafifliği, gerekse rengiyle özel bir ürün. 1.66 Ghz’de çalışan Intel Atom N450 işlemci, tek modül halinde 2 GB DDR2 800 Mhz bellek kulanılan Woon Mini 410A’nın ekranı ise LCD LED. 290 x 195 x 25.60 mm gibi oldukça kullanışlı boyutlara sahip. Fiyatı KDV dahil 600 lira.


katılın

Haberin Devamı

Bu sene ikincisi düzenlenen “Karadeniz İsyan ve Dayanışma Konseri”, 5 Haziran Pazar Günü, Dünya Çevre Günü’nde yapılacak. Suyun, ormanların, doğanın, yaşamın talan edilerek ticarileştirilmesine karşı mücadele eden, Sinop’ta, İğneada’da ve Akkuyu’da yeni bir Çernobil olmasın diyen, HES’lere, termik santrallere karşı inadına yaşam diyenler buluşacak. Buluşma horonlarla başlayıp horonlarla bitecek. Yer İstanbul Göztepe’deki
Özgürlük Parkı, saat 16:00.
Davetiyeler için tel: (212) 292 32 72,
(216) 414 40 96, (216) 550 21 81.


giyin

Dockers kargo pantolonlar, özgürlüğüne ve rahatına düşkün erkeklerin favorisi. Geniş ve bol cepleri var. Cüzdan, anahtarlık ve cep telefonunuzu ayrı ayrı ceplere yerleştirebilirsiniz. Kapaklı olan bu cepler, önemli özel eşyalarınızı güvenli bir şekilde yanınızda taşımanızı sağlıyor.


tadın

İstanbul’da Mövenpick Dondurma Günleri başlıyor. Pek çok restoran, kafe ve bar, özel olarak hazırladıkları tariflerini ve dondurmalı mönülerini etkinlik süresince misafirlerine sunacak. Dondurmanın gastronomideki farklı kullanım alanları da denenebilecek. Faros Restaurant’ta Lychée püreli ve passion fruit&mango sorbeli milkshake, Aşşk Kahve’de avokado püresi ile somon tartar ve passion fruit&mango sorbe var örneğin.

 

izleyin

Haberin Devamı

Nike ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen Nike Halı Saha Ligi final maçları, bugün ve yarın İstanbul Turkcell Kuruçeşme Arena’da. Maçların öncesinde ve sonrasında, izleyenleri sürprizler bekliyor. 3 Haziran 20:15’te maNga konseri sonrası Belçika-Türkiye maçı, 4 Haziran’da ise önce Atiye (17:00) , sonra da Mor ve Ötesi konserleri (20:15) var.

 

yüzün

Mendo’s mağazalarında satılan Maryan Mehlhorn marka mayolar, plajda da kadınsı görünmekten hoşlananlar için. Vücut kıvrımlarıyla mükemmel bir uyum yakalanan kesimler, markanın en belirgin özelliği. Siyahın yanı sıra, tüm canlı renklerin ahengini görmek mümkün. XXL bedene kadar uzanan geniş alternatifler sunuyor, ama sizi daha ince gösteriyor.


sürün

Haberin Devamı

Daylong güneş serisinin yeni ürünü Ultra Stick, dudak, burun ve göz kenarı için özel olarak geliştirildi. SPF 25 koruma faktörüyle UVA ve UVB ışınlarına karşı etkili. Sadece sahilde değil günlük hayatta da kullanabilirsiniz. Eczanelerde 40 TL’ye satılıyor.


görün

Mezuniyet töreni ve balosu için hazırlanan genç kızlar, elbiselerini Elle koleksiyonundaki ayakkabılarla tamamlayabilir. Sandalet grubunda çiçekli ve taşlı parmak arası modeller, topuklu ve dolgu topuklular var. Flamenko grubundaki yelpaze desenli modeller, dikkat çekmeyi sevenler için. Doyasıya dans etmek isteyenler platform topuklulara bakabilir. www.elleshoes.com

 

kaçırmayın

Japon anime ustası Hayao Miyazaki ve oğlu Goro Miyazaki’nin rengarenk masalsı ve fantastik dünyasını anlatan muhteşem hikayeli filmleri, 7-18 Haziran tarihleri arasında, İstanbul Beyoğlu’ndaki Akbank Sanat’ta gösterilecek.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!