Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2010 00:00

Haberin Devamı

alın

Aksesuvar, çanta, bebek eşyaları, özel saklama çantaları üreten Built, New York Soho’dan sonra Türkiye’de. Farklı zevk ve ihtiyaçlara göre, işlevsel, renkli ürünleri D&R, Joker, Darty, Electroworld, BestBuy ve Turkcell mağazalarından satın alabilirsiniz.

giyin

Hatemoğlu’nun markası Hatem Saykı’nın 2010 İlkbahar-Yaz Kolleksiyonu’nda İtalyan çizgileri var. El dikişi ağırlıkla üretilen Hatem Saykı Cerimonia koleksiyonunda klasik kesimlerin yanı sıra slim fit takım elbisler, birbirinden farklı özel yapım kol düğmeleri ön planda.

bakın

İç çamaşırı firması La Senza, bikini ve mayo koleksiyonu da çıkardı. La Senza SwimTM koleksiyonunda halter ve fırfırlı üçgen modeller, gümüş parlak renkler, siyah ve desenli kumaşlar var. Özel mayokini ve bikini üstü elbiseler de bulmak mümkün.

kaçırmayın

Haberin Devamı

İstanbul’daki Meydan Ümraniye Alışveriş Merkezi’nde bu hafta sonu İstanbul Uluslararası Kukla Festivali düzenleniyor. Portekiz, Çek Cumhuriyeti, Rusya, Vietnam gibi birçok ülkenin kukla şovları izlenebilecek. Ayrıca dev bir havuz içinde, hareket eden yüzlerce kukla görülebilecek. Ağzından ateşler saçan canavarlar, dans eden kuğular, balık avlayan balıkçılar görebileceğiniz diğer şovlar arasında.

sevindirin

Bebeklerin gelişim süreçlerine ve ilgi alanlarına yönelik tasarlanan Playskool ürünleri, 31 Mayıs’a kadar yüzde 25’e varan indirimlerle satılıyor. Bebeklerin el becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştiren oyuncakları www.playskool.com.tr adresinden görebilirsiniz.

yarışın

Kişisel bakım marketi Gratis, 7-14 yaş arası ilköğretim öğrencileri için “Çocuklar Çizsin Dünya Dönsün” başlıklı resim yarışması düzenliyor. Konusu “sürdürülebilirlik” olan ve kazananlara ailesi ile birlikte Disneyland tatili, Apple Macbook ve Apple Ipod Shuffle gibi ödüllerin verileceği yarışmanın son katılım tarihi 24 Mayıs. Ayrıntılı bilgi en yakın Gratis mağazasında ve www.gratis.com.tr’ adresinde.

sürün

Dr. Howard Murad, sırt ve göğüs bölgesi gibi vücut sivilcelerine karşı Blemish Body Wash’ı geliştirdi. Sivilcelerin hızlı bir biçimde kurumasını sağlarken, yenilerinin çıkmasını da engelliyor. Ayrıca nemlendirici etkisi bulunan kokusuz duş jeli ile hem temizlik sağlamak hem de sivilcelerle savaşmak mümkün. Eczanelerde fiyatı 124 lira.

katılın

Haberin Devamı

Gaziantep’te, “2010, Türkiye’de Japonya Yılı” etkinlikleri kapsamında Matsuri 2010 festivali düzenlenecek. Geleneksel Japon kültürünü tanıtacak festival, 27 Mayıs - 5 Haziran tarihleri arasında. Programda, Japonya’yı tanıtan sergiler, konferanslar, müzik dinletileri ve özel ikebana gösterileri var. Günseli Kato da “Doğudan Doğuya İpek Yolu Hikayeleri” sergisi ile yer alacak.

partileyin

Adidas Originals, bugün 14.00-02.00 saatleri arasında Karaköy Limanı’nda “Street Party” düzenliyor. Elektronik müziğin temsilcilerinden Mylo ve New Young Pony Club Türkiye’de ilk kez konser verecek. Sokak tiyatrocuları, kaykaycılar, graffiticiler, sokak dansçıları, heykel adamlar ve çubuk bacakların renk katacağı partinin biletleri Biletix’te 30 lira.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!