Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2010 00:00

giyin

Pierre Cardin’in yeni koleksiyonu, Klasik ve Weekend olmak üzere ikiye ayrılıyor. Klasik grubu, iş kıyafetleri ve tamamlayıcı ürünler, Weekend ise hafta sonlarına yönelik rahat ve spor kıyafetlerden oluşuyor. Erkeklerde göbek sorununa çözüm sunan ceketlere dikkat.

alın

Spor ve doğa ayakkabıları markası TBS’nin yeni sezon koleksiyonunda süetin yanı sıra, keten ve deri modeller bulunuyor. Mor, kırmızı, turuncu ve yeşil renkler ağırlıkta. Kullanımı rahat ergonomik ayakkabılar doğa ile uyumlu malzemelerden yapılmış.

başvurun

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı ile İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin ortaklaşa yürüttüğü “Canlandıranlar Yetenek Kampı” projesi kapsamındaki, kısa canlandırma film projesi için son başvuru tarihi 29 Nisan. Canlandırma sinemasıyla uğraşan, 18 yaşından büyük herkes başvurabiliyor. Teknik ayrım gözetmeden seçilecek İstanbul konulu üç kısa canlandırma film projesi, üniversitelerin ve yapım şirketlerinin desteği ile üretilecek. Üretilen filmler yıl sonunda özel bir gösterim ile izleyiciye sunulduktan sonra yurtiçi ve dışındaki festivallere gönderilecek. www.canlandiranlar.com

dinleyin

İstanbul Levent’teki Kanyon Alışveriş Merkezi’nde, ücretsiz caz konserleri devam ediyor. Yarın Tuluğ Tırpan Trio’ya vokalde Sibel Gürsoy eşlik edecek. Yunus Emre ve Abdülkadir Meragi’den modern Avrupa müziğine, caza ve Latin ezgilerine kadar geniş bir repertuvar sunacaklar.

imzalatın

İstanbul Kozyatağı’ndaki Palladium Alışveriş Merkezi’nde bugün Keremcem’in imza günü var. 14:00 - 15:00 saatleri arasında hem sohbet edebilir hem de fotoğraf çektirip imza alabilirsiniz.

yararlanın

Ev tekstili markası Sarev’de “2 Al 1 Öde” kampanyası var. Ancak faydalanmak için yarın son gün. 23 Nisan kutlamaları çerçevesinde düzenlendiğinden sadece genç nevresim takımlarında geçerli.

katılın

Rock’n Dark Müzik Yarışması 2010’un final heyecanı başladı. Hollandalı Anneke Van Giersbergen ile Hayko Cepkin’in sahne alacağı finalin biletleri Biletix’te satışa çıktı. Rockseverlerin, www.rockndark.com’a üye olarak yüzde 30’a varan indirimlerle sahip olabileceği biletlerin fiyatı 35 lira.

yarışın

Pegasus Hava Yolları, yeni kabin memuru üniformaları için yarışma açtı. Katılabilmek için, üniversitelerin güzel sanatlar fakültelerinin moda tasarım bölümünde öğrenci olmak gerekiyor. Birincilik ödülü 7 bin 500 lira ve Paris’e 2 kişilik gidiş dönüş uçak bileti. Son başvuru tarihi 7 Mayıs. Detaylar ve katılım şartları www.ucmasirasisende.com adresinde.

kaçırmayın

Outlet Center İzmit’te her yıl tekrarlanan Ucuzluk Panayırı başladı, 2 Mayıs’a kadar devam edecek. Mağazalar, depolarındaki ürünleri elden çıkarmak ve yeni ürünlere yer açmak için maliyetin de altında fiyatlarla satış yapıyor. Üstelik ürünler arasında dünyaca ünlü markalar da var.

giyin

Mavi’nin yeni jean pantolon modelinin adı DeliDolu. Düşük beli, geniş paçaları, özel yıkaması ve detaylarıyla dikkat çekiyor. Yazın rahat dolaşmak ve ferahlamak isteyenler için iyi bir alternatif. Model daha mağazalarda satılmaya başlamadan yüzlerce sipariş almıştı.

yapıştırın

KremaKrema, en yeni duvar etiket markası. Salon, çocuk odası, mutfak, banyo, ofis veya bahçe duvarında kullanabileceğiniz alternatifler sunuyorlar. Bahar dalları, ağaç desenleri, hayvan figürleri, dekoratif objeler KremaKrema’nın ürünleri arasında. Özel siparişler doğrultusunda da üretim yapıyorlar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!