Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2010 00:00

izleyin

Bu hafta vizyona 7 film giriyor. Son İstasyon, Levent Kırca’nın başrolde oynadığı bir dram. Emekliliğine gün sayan istasyon memuru, daha iyi bir gelecek için ailesini İstanbul’a sürükler... Eyvah Eyvah adlı komedide Ata Demirer ve Demet Akbağ başrolde. Köyünden ayrılan klarnetçi ile şarkıcı Firüzan’ın maceralarını izleyeceksiniz. Haftanın bir diğer yerli filmi, Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Aleminde. Tanımadığı, ağır yaralı birine yardım etmek isterken suçlu durumuna düşen adam, yıllar sonra cezaevinden çıkar... Zülfü Livaneli’nin yönettiği Veda, Atatürk ve silah arkadaşı Salih Bozok’un yarım asırlık dostluğunu, destansı bir dille anlatıyor. Rob Marshall’ın yönettiği Nine’ın başrollerinde Nicole Kidman ve Penelope Cruz var. Clint Eastwood’un son filmi Yenilmez, Nelson Mandela’nın ülkesinde birlik ve beraberliği sağlama çabaları üzerine... Mark Wahlberg, Rachel Weisz, Susan Sarandon ile Stanley Tucci’nin oynadığı Cennetimden Bakarken, 14 yaşında ölüp cennete gitmiş bir kızın, dünyada onsuz sürüp giden yaşama bakışını anlatıyor.

takın

Koçak Gold, yeni koleksiyonunda doğadan esinlendi. Bitki ve hayvan motiflerinin birlikte kullanıldığı yüzükler, küpeler, kolyeler bulabilirsiniz. www.kocakgold.com

kullanın

Hisar, solaklara özel cezve üretti. Rio Cezve Takımı’nda, cezvelerin ağzı sağa bakıyor.

giyin

LC Waikiki’nin yeni sezon kadın koleksiyonuna farklı temalar hakim. Giyimin yanı sıra aksesuvar seçenekleri de var. Desenli şallar, hasır şapka ve çantalar, sivri ve yuvarlak burunlu babetler, ince kemerler ağırlıkta. Koleksiyona kırmızı, pembe, turuncu gibi sıcak renkler hakim.

deneyin

Derma-kozmetik markası Dermalogica, 5 dakikada cildinizin haritasını çıkarıyor. Harita yardımıyla oluşturulan reçete sayesinde size uygun cilt ürünlerini nasıl ve hangi sıralamayla kullanacağınızı öğreniyorsunuz. Bilgi için: www.dermalogica.com.tr/

katılın

Amatör müzisyenleri rock dünyasına kazandırmak amacıyla düzenlenen Rock’n Dark Müzik Yarışması’nın Bursa elemeleri Emre Aydın’ın katılımıyla bugün Suare’de gerçekleşecek. Yarışmanın galibi, İstanbul’da gerçekleşecek finale katılacak. Yarışmayı izlemek isteyenler www.rockndark.com’a üye olarak fiyatları 15 ile 35 lira arasında değişen biletlere yüzde 30’a varan indirimlerle sahip olabilir.

tadın

Kendi ekmeğini kendisini yapmaya meraklı olanlar, Söke Un’un kendinden mayalı ekmek karışımlarından faydalanabilir. Ekonomik kağıt ambalajlarda satılan 7 çeşidi var. Karışımlara pişirmeden önce su katmak yeterli.

sürün

Jo Malone’un yeni parfümü Black Vetyver Cafe, New York’taki Dean&Deluca’nın taze kavrulmuş kahve çekirdeklerinin kokusundan ilham alınarak hazırlanmış. Hem erkeklere hem de kadınlara hitap ediyor. 100 ml’si 215, 30 ml’si 110 lira.

seyredin

22. ENKA Kültür Sanat Bahar Etkinlikleri, 2 Mart Salı günü 20.30’da sahnelenecek “7” (Shakespeare Müzikali) ile başlıyor. Müzikalin başrolünde Haluk Bilginer var. 19.00’da Taksim AKM önünden ücretsiz servis kalkacak. Servis için rezervasyon yaptırmak gerekiyor. www.enkasanat.org

gezin

i-deco İstanbul Dekorasyon, Mobilya ve Tasarım Fuarı, 3-7 Mart arasında CNR Expo’da düzenleniyor. Fuarda özel tasarım mobilyalardan duvar kağıtlarına, ev tekstilinden ilginç aksesuvarlara kadar tüm dekorasyon ürünleri bulunacak. i-deco’nun bu yılki onur konuğu ise İtalyan mimarisinin ünlü ismi Piero Lissoni.

dinleyin

Piyanist Hüseyin Sermet, 1 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00’de, İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı (İKSV) Deniz Palas binasındaki Salon’da sahne alacak. C.V. Alkan, Chopin ve Liszt’in yapıtlarını dinleyebilirsiniz. Biletler tam 40, öğrenci 25 lira. Bilgi için www.saloniksv.com

kaçırmayın

1 Mart-30 Nisan arasında Sheraton Çeşme’de erken rezervasyon yaptıran herkes, Avrupa ya da New York’ta tatil kazanıyor. Otel, 1 Haziran - 31 Ekim arasında 8 gece konaklayan tüm misafirlerini, Viyana’da Le Meridien Vienna Otel’de 1 gece 2 gün, New York’ta The Marmara Manhattan Luxury Hotel & Residence’da 3 gece 4 gün ağırlıyor. 6 gece konaklayanlar için ise başka bir paket var. Avusturya Hava Yolları ile gidiş dönüş uçak biletleri hediye veriliyor.

gidin

Markacity AVM içinde yer alan Cafe de Porto, Beylikdüzü’nün yeni eğlence ve lezzet adresi. Türk ve İtalyan mutfağı servis ediyorlar. Yemek sonrası nereye gitsek, diye de düşünmüyorsunuz. Hafta sonları DJ müziği yapılıyor. 15 günde bir de özel partiler var.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!