Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2009 00:00

tadın
Canınız topik, tarama salatası ya da midye dolması çekerse Feriköy’deki Hamov’a (Lezzet) uğrayın. Ayda Tokatlıoğlu ve kızı Selin, yedi masalık içkisiz restoranda Ermeni mutfağının lezzetlerini sunuyor. Mönü her gün değişiyor, restoran 19.30’da kapanıyor. Telefonla da sipariş verebilirsiniz. Şahap Sokak No: 36. Tel: (0212) 225 78 90.

izleyin
Haftanın yeni filmi Ölümcül İçgüdü, yaşarken halk düşmanı, öldükten sonra efsane olan Fransız gangster Jacques Mesrine’i anlatıyor. Filmde Vincent Cassel ve Gerard Depardieu oynuyor. Yönetmen Jean François Richet. Kasabanın Yenisi, Renee Zellweger’in oynadığı bir komedi. Hayat Var, Reha Erdem’in son filmi. Elit İşcan, Erdal Beşikçioğlu ve Levend Yılmaz oynuyorlar. Karanlıklar Ülkesi: Lycan’ların Yükselişi, fantastik bir aksiyon. Patrick Oxford Cinayetleri adlı gerilimde ise Elijah Wood ve John Hurt başrolde.

yarışın
Monopoly hakkında bilgisine ve şansına güvenenlerin katılabileceği turnuvanın elemeleri 9 Nisan’a kadar sürüyor. Türkiye şampiyonu, bir arkadaşıyla birlikte 20-22 Ekim arasında Las Vegas’ta yapılacak Dünya Şampiyonası’na katılacak: Ödül 20 bin Dolar. www.lasvegasagidiyoruz.com

takın
D&G, Gant, Moschino, Hermes ve Seiko gibi markaların yeni sezona ait saat ve takı modelleri Aydın Saat mağazalarında.

eğlenin
Elektronik müziğin yetenekli isimlerinden Adam Freeland, 3 Nisan’da Indigo’ya geliyor. Adam Freeland’in 23.00’dan itibaren çalmaya başlayacağı gecenin açılış seti ise Mindfreq’ten gelecek. Biletler 25, öğrenci 15 lira. (0212) 244 85 67.

destek olun
Hayvanların yaşam haklarını savunan DRUM, sahipsiz sokak hayvanları için Ceza ile birlikte konser düzenliyor. 31 Mart’ta Cemal Reşit Rey’deki geceye Sezen Aksu da konuk sanatçı olarak katılacak. (0216) 449 90 52.

giyin
Koton’un yeni sezon koleksiyonu “Glamourous Safari”, “Cote d’Azur”, “Folkloric Modern”, “Tribal Vibe” ve “Wild and Exotic” temalarından oluşuyor. Erkekler için de “Smart Casual”, “Urban Safari” ve “Marine” adlı tasarımlar hazırlandı. www.koton.com.tr

alkışlayın
11. Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali 30 Nisan’a kadar sürecek. Altı yabancı, on yerli tiyatro topluluğu sahne alacak. Bu akşam İstanbul Devlet Tiyatrosu, Sokrates’in Son Gecesi’ni sergileyecek. Biletler Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi gişesinden alınabilir. Tel: (0322) 352 32 90.

dinleyin
Otto Santral, her çarşamba akşamı yemek saatinde caz ustalarını ağırlıyor. Caz gecelerinin Nisan konukları Ayşe Tütüncü Üçlüsü, Sibel Tüzün & Selen Gülün Jazz Project ve Sarp Maden Quartet & Elif Çağlar Muslu. Müzik 21.00’de başlıyor. Giriş ücretsiz. Ayrıca Taksim Tepebaşı’ndan da ücretsiz servis kalkıyor. (0212) 292 70 15.

görün
İstanbul’u 1995’ten beri sanal alemde tanıtan www.istanbul.com “Dün Bugün İstanbul” adlı bir fotoğraf albümü çıkardı. Albümde siyah beyaz fotoğraflardan renkli kolaj çalışmalarına kadar 120 İstanbul fotoğrafı var. Kitapçılarda satılan albüm 50 lira.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!