Bu hafta sona ermeden

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta sona ermeden
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2008 00:00

yararlanın

İstanbul İstinye Park gençlerin okula dönüşüyle beraber ’genç kampanya’ kapsamında 25 yaş altı tüm öğrencilere sürpriz hediyeler veriyor. 25 yaş altındaki tüm öğrenciler, bir gün içersinde İstinye Park mağazalarından yapacakları 100 YTL tutarında alışveriş karşılığında kazı kazan kartlarından sürpriz hediyeler kazanacak.

katılın

Meme kanserine karşı güç birliği yapan kadınlar bu pazar günü, 12.30-16.00 saatlerinde İstanbul Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda buluşuyor. "Avon’la Sağlığa Yolculuk" Projesi kapsamında 3’üncüsü düzenlenecek "Meme Kanseri ile Mücadele Etkinliği"nde İzel de mini bir konser verecek. Etkinliğe ünlü sanatçılar, gazeteciler ve işkadınları ile kadınlara yönelik pek çok sivil toplum kuruluşu, vakıf ve dernek üyeleri katılacak.

izleyin

Sanatçı Gül Kozacıoğlu’nun SMS LOVE adlı çalışmasını görmek için bugün ve yarın son gün. Alt başlığı "Dünyaya Bir Aşk Şiiri Gönderin" olan yapıt, İstanbul Tepebaşı’ndaki The Marmara Pera Oteli’nin tepesindeki ışıklı panoda sergileniyor. Hava karardıktan sonra yayınlanan mesajların çoğu, sanatçının çağrısı üzerine katılımcılar tarafından gönderilmiş.

tadın

Kuzguncuk’taki deniz ürünleri restoranı Kosinitza kış mönüsünde fırın güveçte balık çeşitlemeleri sunuyor. Güveçte balık, Marmara, Akdeniz ve Ege’nin levrek, kılıç, sinarit, lagos, kefal ve dil gibi balıklarla yapılıyor.

(0216) 334 04 00

kullanın

İstiklal Caddesi’nde 44. mağazasını açan Tekin Acar Cosmetics; Bubchen, Mamadonna ve Chicco marka anne ve bebek ürünleriyle ürün portföyünü zenginleştirdi. Chicco çatlak önleyici krem, çatlak önleyici göğüs kremi, sıkılaştırıcı krem ve SPF 50 yüksek koruma güneş kremi hamilelik dönemi için geliştirilmiş.

giyin

Londra sokak modasının temsilcisi Topshop’un yeni koleksiyonu rengarenk. Koleksiyonda belirgin bir rock’n’roll etkisinin yanı sıra 70’li yılların ruhu da sinmiş. Dönemin masum kolejli kızlarının görünümü, bu sezon sokaklarda sık sık karşımıza çıkacak.

yarışın

Bu yıl Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek olan Avrupa Cable Wakeboard Şampiyonası 17-19 Ekim tarihleri arasında Bursa Sukaypark’ta yapılacak. Yarışmaşa 16 ülkeden yaklaşık 109 sporcu katılıyor. Cable wakeboard, snowboard’la su kayağının eğlenceli bir karışımı.

deneyin

Ben&Jerry’s dondurmalarının Bağdat Caddesi’ndeki "deneyim mağazası" hünerlerini göstermek isteyen gençleri bekliyor. Müzik, pandomim ve oyunculuk gibi yeteneklerini dondurma severlerle paylaşırken alkış almak ve dondurma yemek isteyenler 0216 478 30 32’yi arayabilir.

dinleyin

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası 2008-2009 konser sezonunu bu akşam Aya İrini’de açıyor. Alexander Rahbari’nin yöneteceği orkestranın solisti Hüseyin Sermet. Sermet, Ravel’in La Valse ve Sol Majör Piyano Konçertosu’nu seslendirecek. Daha sonra orkestra Korsakov’un "Şehrazat"ını yorumlayacak. Konser 19.30’da başlıyor.

öğrenin

Tarih Vakfı’nın Osmanlıcaya giriş kursları, 20 Ekim’de başlıyor. 48 saat (12 hafta) sürecek başlangıç kursları, her hafta pazartesi ve çarşamba günleri Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim üyesi tarihçi Fatmagül Demirel, salı ve perşembe günleri ise İstanbul Üniversitesi öğretim üyesi tarihçi Muharrem Kesik tarafından verilecek. (212) 522 02 02
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!