Bu Hafta Keyif!

Güncelleme Tarihi:

Bu Hafta Keyif
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2010 13:10

Mimar ve fotoğrafçı Ahmet Ertuğ ile Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabıyık’ın kurduğu Ertuğ&Kocabıyık Yayınları’nın son kitabı

Haberin Devamı

Mimar ve fotoğrafçı Ahmet Ertuğ ile Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabıyık’ın kurduğu Ertuğ&Kocabıyık Yayınları’nın son kitabı, Bilgelik Mabetleri: Batı Dünyasının Kütüphaneleri adını taşıyor. Kitapta fotoğraf sanatçısı Ahmet Ertuğ’un kamerası ve Friedrich Krinzinger ile Thierry Grillet’nin metinleriyle, Avrupa’nın tarihi kütüphaneleri yansıtılıyor.

Sinema
Ekonomik krizin en belirgin sonuçlarından biri kuşkusuz işten çıkarmaların artması oldu. Aklı Havada, krize uygun bir konu işliyor ve işi şehir şehir dolaşarak insanlara işten çıkarıldıklarını bildirmek olan Ryan Bingham’ın hikayesini anlatıyor. Mesleği gereği sürekli seyahat eden Ryan, aşık olmasıyla birlikte yaşadığı yersiz yurtsuz hayatı sorgulamaya başlıyor.

Müzikal
Aylardır konuşulan Disney Live! “Mickey’nin Masal Dünyası” 21 Ocak’ta perdelerini açıyor. Sahnede kimler yok ki; Mickey Mouse, Minnie, Donald Duck, Goofy, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, Sindrella... 2875 kişilik Haliç Kongre Merkezi’nde sahnelenecek müzikalde Disney dünyasından üç masal anlatılacak. Fuayede çocuklar için sürpriz etkinlikler yapılacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!