Bu gençlerin şansa çok ihtiyacı var

Güncelleme Tarihi:

Bu gençlerin şansa çok ihtiyacı var
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2007 00:00

Muhteşem Film-İrfan Tözüm’ün yapımını üstlendiği, "Günümüz Türkiye’sinde geçen ve son dönem Türk gençliğinin bir portresi" olarak nitelenen "Bana Şans Dile" filmi, 5 Ekim’de gösterime giriyor.

Bugüne kadar açıkça söylenemeyen konuları gözler önüne seren, okul çağındaki gençlerin, eğitimcilerin ve anne-babaların nerede yanlış yaptıklarını sorgulamalarını amaçlayan "Bana Şans Dile" filmi, yaklaşık 1,5 ay sonra izleyiciyle buluşacak. Çağan Irmak’ın senarist ve yönetmen olarak imzasını attığı filmin kadrosunda Deniz Uğur, Melisa Sözen, Rıza Kocaoğlu, Nilgün Belgün, Volkan Severcan, İsmail Hacıoğlu gibi birçok başarılı oyuncu yer alıyor.

Öğrencilerin anlattıkları hikayelerden yola çıkan "Bana Şans Dile"de seyirci, annesi tarafından çocukluğunda dolaba kilitlenen ve karanlıktan korkan Çağlar, ünlü bir televizyoncu olmaya uğraşan ve maddi durumu pek iç açıcı sayılmayan Ayşegül, şair olmaya çalışan romantik Behiç, satanist gruplara katılan Serkan, otoriter bir babanın baskısından bunalmış Türker ve hiç anne sevgisi görmemiş Bahadır’ın öykülerini izleyecek.

Lise öğrencisi arkadaşlarını rehin alıyor

Aile içi şiddet, sevgisizlik ve iletişimsizliği ele alan aksiyon-gerilim türündeki "Bana Şans Dile"nin konusu hayli çarpıcı: İçe kapanık, iletişimsiz, sakar lise öğrencisi Bahadır, bir sabah uyandığında dünyayı değiştirmeye karar verir. O sabah okula giderken beline taktığı tabancayla sınıf arkadaşlarını rehin alarak korkulu anlar yaşatacak olan Bahadır, onlardan hayatları boyunca kendilerini en çok yaralayan anılarını anlatmalarını ister.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!