Bu da orta direk usulü Big Brother

Güncelleme Tarihi:

Bu da orta direk usulü Big Brother
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2001 00:00


Haberin Devamı

Kanal D, krizden yorgun düşen Türkiye insanını yepyeni bir yarışmaya davet ediyor. ‘‘102 Milyon’’ adını taşıyan yarışmada iki yarışmacı, bugünkü asgari ücretle, 102 milyon lirayla geçinmeye çalışacak.

Önümüzdeki cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak ‘‘102 Milyon’’ adlı yarışma programında iki yarışmacı, bugünkü net asgari ücret olan 102 milyon lirayla 30 gün geçinmeye çalışacak. ‘‘Big Brother’’ tarzı yarışmada iki yarışmacı, iki ayrı evde yarışacak. İzleyicilerin oylarıyla seçilecek yarışmacılar, belirli koşulları yerine getirip 102 milyon lirayla geçinmeyi başarabilirlerse büyük ödülün sahibi olacak. Yarışmacılar bir ay boyunca bulundukları evlerde ve izleyiciler önünde 24 saat kamera eşliğinde yarışacak. Yarışmanın sonunda yarışmacılar 102 milyon lira ile borçsuz, taksitsiz, kredi kartı kullanmadan bir ayı geçirebilirse 25 milyar lira para ödülü ve Opel Corsa marka otomobil kazanacak. Yarışmayı tiyatro oyuncusu Celal Kadri Kınoğlu sunacak.

YARIŞMANIN KURALLARI

Ev kirası ödemeyecek ve düzenli işleri olacak olan yarışmacılar, bu parayla üç öğün yemek yiyecek, her gün işe gidip gelecek, ayda bir kez sinemada film izleyecek, her gün bir gazete ve ayda bir kitap okuyacak. Haftada bir de arkadaşlarıyla buluşup sağlıklı beslenecek.

Yarışmacılar işte yedikleri yemeğin parasını kendileri ödeyecek.

Hiçbir mal ve hizmeti ilan edilmiş fiyatın altında alamayacak.

Yardım ve hediye kabul etmeyecekler.

Elektrik, su, telefon, doğalgaz ve tüpgaz masraflarını kendileri ödeyecek.

Yarışmacılar ayın herhangi bir bölümünde 102 milyonun tamamını bitirirlerse yarışmadan elenecekler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!