Bu da bizim kırmızı halı

Güncelleme Tarihi:

Bu da bizim kırmızı halı
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 05, 2008 09:17

SİYAD'ın düzenlediği 40. Türk Sineması ödüllerine kazananlar kadar yıldızların kırmızı halıdaki görüntüleri de damgasını vurdu.

Haberin Devamı

ÅžAÅžIRTAN GÄ°YSÄ°LER

OSCAR TÖRENİNDE ÜNLÜ MODACILARIN GİYSİLERİNİ TERCİH ETTİLER

OSCAR'DA ÅžIKLIK YARIÅžI

Türk sinemasının ünlü isimleri, önceki akşam Türker İnanoğlu Maslak Show Center'da buluştu. Geçen yılın en iyilerinin ödüllendirildiği gece için tüm detaylar düşünülmüş, konukların geçeceği yollara Oscar törenlerinde olduğu gibi kırmızı halılar serilmişti. Ancak davetlilerin özensizliği, organizasyona gölge düşürdü.

Özensizlik tepki çekti

40. Türk Sineması ödül törenine, neredeyse tüm erkek konuklar jean pantolon ve spor gömleklerle, kadınlarsa sıradan kokteyl kıyafetleriyle katılmıştı. Ödül almak üzere sahneye çıkanların da onlardan farkı yoktu. Bu durum pek çok sinemaseverin ve köşe yazarının tepkisi çekti.

Kırmızı halı yıldızların vitrini Â

Oscar töreni başta olmak üzere pek çok ödül töreninin vitrini kırmızı halı. Dünyanın her yerinde sinema yıldızları, yapımcılar ve yönetmenler bu tür gecelere en özenli giysilerle katılırken SİYAD törenine bazı oyuncuların kot pantolonla katılması da tepki çekti. İşte geçen hafta düzenlenen Oscar töreninin 'kırmızı halısı' ve önceki akşam yapılan SİYAD töreninin kırmızı halı görüntüleri.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!