Britney prensini havada buldu

Güncelleme Tarihi:

Britney prensini havada buldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2004 00:47

Popun prensesi Britney Spears, özel hayatındaki çalkantılı dönemi atlatmışa benziyor. Üç aydır beraber olduğu dansçı Kevin Federline’la uçakta evlenmeye karar veren ve hemen nişanlanan şarkıcı, ‘Birçok kurbağayı öptükten sonra, prensimi buldum’ diyerek açıklıyor mutluluğunu.

Britney Spears’ın sürekli bakire olduğunu tekrarladığı günler çoktan geride kaldı. Eski sevgilisi Justin Timberlake’in bakire olmadığını açıklaması, Spears’in masum kız dönemlerinin de sonu oldu. Kliplerinde ve konserlerinde daha seksi giyinmeye başlayan şarkıcı, özel hayatında da hızlı bir döneme girdi. Las Vegas’ta çocukluk arkadaşı Jason Alexander’la evlenen Spears, 55 saat sonra da evliliğini iptal ettirdi.

Spears’ın ruhsal bir çöküntü yaşadığı ve şimdilerde Cameron Diaz’la birlikte olan Justin Timberlake’i bir türlü unutamadığı konuşuldu uzun süre. Bir klip çekiminde sakatlanarak iş hayatında da aksaklıklar yaşayan şarkıcı, bu söylentilere son noktayı nişanlanarak koydu. 22 yaşındaki Spears, üç aydır beraber olduğu 26 yaşındaki dansçı Kevin Federline’la ilişkisini People dergisine anlattı ve mutluluğunu sarmaş dolaş poz vererek gösterdi.

İlk adım Britney’den

İki nişanlı bundan üç ay önce Hollywood’un gözde gece kulüplerinden Joseph’s’de tanışmışlar. Kız arkadaşlarıyla birlikte kulübe gelen Spears, Kevin Federline’ı yanına çağırmış ve böylece ilişkileri başlamış. Beraber geçirdikleri bir haftanın sonunda Spears, turnesini bile iptal etmeyi düşünmüş. Sonunda çareyi Federline’ı da turneye götürmekte bulmuş ve ikili Londra’da birbirine aşık olmuş. ‘Kimin ilk seni seviyorum dediğini söylemek istemiyoruz, çünkü bu bize özel’ deseler de, çok romantik günler geçirdiklerini saklamıyorlar.

Annesi olumlu bakıyor

Çift, İrlanda’dan New York’a giderken uçakta nişanlanmaya karar vermiş. Gelecek hakkında konuşurken Spears ‘Ya evlenmek istersen?’ diye sormuş sevgilisine. Federline, önce olumsuz cevap vermiş ama sonrasında evlenme teklif etmiş ve Spears’in ‘Evet’ cevabıyla çok mutlu olmuş. İki nişanlı, evlilik kararlarını ertesi güne kadar saklamış. Haberi ilk öğrenen Britney’nin asistanı Felicia olmuş. Annesi Lynne de Britney’nin bu kararını olumlu karşılamış.

‘Daha önce yaşadığım ilişkilerden çok daha derin bir ilişki yaşıyorum’ diyen Spears, eski sevgililerine taş atmaktan da geri kalmıyor. Çocukluk arkadaşı Jason Alexander’la olan evliliğini ise şu sözlerle anlatıyor: ‘Benim çocukluk arkadaşımdı ve Las Vegas’ta delirdik. Bunun bu kadar büyük bir olay olacağını tahmin etmiyordum. Kesinlikle aşık değildim.’ İki nişanlı evlilik için henüz bir tarih belirlemiş değil, ama Spears şimdiden düğün için bir organizatör ayarlamış.

Hamile değilim

Britney Spears’ın nişanlanması hamile olduğu dedikodularını da beraberinde getirdi. ‘Hamile değilim, ama ileride çocuklarımın olmasını istiyorum’ diyen Spears ve nişanlısı çocuktan önce, Lacy adlı bir köpek almışlar. Bu arada Spears, henüz nişanlısı Kevin Federline’ın oyuncu Shar Jackson’dan olan 2 yaşındaki kızı Kori’yle tanışmamış. Federline’ın ayrıldığı sevgilisi şu anda ikinci çocuklarına hamile.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!