Boyu annesini geçti

Güncelleme Tarihi:

Boyu annesini geçti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2010 11:27

Defne Samyeli, bir aylık Amerika tatilini noktalayıp ülkeye döndü.

Haberin Devamı

Ünlü sunucu önceki gün büyük kızı Deren’le İstinye Park’ta buluştu. Anne-kız, hem hasret giderdi hem de alışveriş yaptı. Bu arada 14 yaşındaki Deren’in annesinin boyunu geçtiği de dikkatten kaçmadı... Büşra BOZOK

Estetik merkezi açtı
Sema Çelebi, Etiler’de bir estetik polikliniği açtı. Mayadrom’un karşısında hizmete giren Fors Estetik Polikliniği’nde, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Serkan Dinar da görev yapıyor. Son teknolojiyle donatılan kuruluşta lazer tedavileri, liposuction, iğne ile gençleşme, kavitasyon, meme ve burun ameliyatları, yüz gençleştirme gibi estetik operasyonlar yapılıyor.

İngiltere’de ödüle aday
“İfakat” belgeseli, uluslararası platformdaki başarılarına bir yenisi daha eklendi. Macaristan ve Hırvatistan’daki film festivallerinde gösterilen “İfakat”ın yönetmeni Orhan Tekeoğlu, 25-28 Ekim günleri arasında İngiltere-Kent’te düzenlenecek Uluslararası Film Yapımcıları Festivali’nde “En İyi Belgesel Yönetmeni” ödülüne aday beş isim arasında yer aldı. Ödülü kazanan yönetmen, 28 Ekim’de gerçekleşecek törende açıklanacak.

Haberin Devamı

Dostlarıyla buluştu
İşadamı Nezih Barut’un eşi Berrak Barut, geçtiğimiz gün yakın arkadaşlarıyla Kanyon’da bir araya geldi. Gina’da öğle yemeği yiyen Berrak Hanım ve arkadaşları, daha sonra alışveriş merkezindeki mağazaları gezdi.

Bayramda Haliç’i
keşfe çıkın
Rahmi M. Koç Müzesi, Şeker Bayramı’nı İstanbul’da geçireceklere keyifli seçenekler sunuyor. Arife günü ve bayramın birinci günü hariç tüm hafta boyunca açık olacak müzede, tarihi Kont Ostrorog teknesi ya da tarihi buharlı Liman II römorkörü ile Haliç’e açılabilirsiniz.

İtalyan sinemasının
en güçlü 11. ismi
67. Venedik Film Festivali için özel sayı çıkaran İtalyan sinema dergisi CIAK, ülke sinemasının en güçlü isimlerini sıraladığı “Power List 2010” adlı bir liste yayımladı. Ferzan Özpetek, listenin 11’inci sırasında yer alıd. Medusa Film Şirketi’nin iki ortağı Giampaolo Letta ve Carlo Rosella’nın ilk sırayı aldığı listede Ferzan Özpetek; Giuseppe Tornatore, Gabrielle Muccino, Paolo Virzi, Gabriele Salvatores gibi başarılı yönetmenleri geride bıraktı. Özpetek, geçen yıl aynı listede 21’inci sıradaydı. Reha ERUS / VENEDİK

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!