Böyle erkekler de var

Güncelleme Tarihi:

Böyle erkekler de var
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2004 00:20

Hollywood’un ünlü aktörlerinin her gün sevgili değiştirdiklerini, kadınlara değer vermediklerini mi düşünüyorsunuz? Genel sonuç bu da olsa, öyle aktörler var ki, sevdikleri kadının tek bir gülüşü için bin bir fedakarlığa katlanıyor, aşklarını filmlerden farksız kılmak için didinip duruyorlar.

Mutlulukları manzarayı bile gölgede bıraktı

Kevin Costner, uzatmalı nişanlısı Christine Baumgartner ile nihayet evlendi. Ünlü aktör, ikinci kez evlenme teklif ederken nişanlısının parmağına, sıradan bir pırlanta yüzük takmıştı.

Christine bu yüzüğü çok beğenmese de bir şey söylememiş ve yüzüğü gururla taşımıştı. Ama Kevin Costner, yaptığı hatayı düğün günü düzeltmeye karar vermişti bile.

Göl kenarındaki romantik nikah töreninden sonra, yakışıklı aktör cebinden küçük bir kutu çıkardı.

Ve kutudaki fındık büyüklüğündeki tek taş pırlanta yüzüğü yeni eşinin parmağına taktı.

Manzara tamamdı artık, birbirine çok yakışan aşık bir çift, harika bir atmosfer ve benzersiz bir yüzük!

Matt Damon’dan ‘kraliçe yatağı’

Matt Damon, film çekimleri için sık sık denizaşırı ülkelere gidiyor. Bir yıldır beraber olduğu Luciana Barroso da Los Angeles’taki evlerinde sabırla onu bekliyor. Aktör, vefakar sevgilisine bir sürpriz yapmak istedi ve Fransa’nın tanınmış mobilya desinatörlerinden biriyle anlaştı.

Kraliçelere layık, dört direkli karyolası ve oymalı gövdesiyle muhteşem bir yatak odası sipariş etti. Yatak odası teslim edildiği gün, Damon da evdeydi. Luciana Barroso’nun sevinç çığlıkları genç aktörü çok mutlu etti.

Eşinin vatan hasretini ev satın alarak giderdi

Amerikalı aktör Johnny Depp, Fransız eşi Vanessa Paradis ile çok mutlu. Ancak 41 yaşındaki Depp’in, Fransız asıllı eşi Vanessa Paradis, vatanını çok seviyor. Depp de eşinin bu özelliğini bildiği için ‘Ya karım vatan özlemi yüzünden mutsuz olursa’ diye korkuyor.

Tabii korkunun ecele faydası yok. Johnny Depp de sonunda korku içinde yaşamaktansa İngiltere’de Rye bölgesinde bir ev satın almaya karar verdi. Ev, Manş denizinin kıyısında, bahçesinde köpekler koşuşup duruyor.

Üstelik, kıyısından dürbünle bakınca Fransa’yı görebiliyorsunuz.

Sevgilisine bakmak için film çekimini erteledi

Erkek bir sağlık sorunu yaşamaya başlayınca, kadın evde ona gece gündüz bakar. Ama kadın hastalanınca, erkekler biraz daha geride durmayı tercih eder. Ama hayatınızdaki erkek genç aktör Stuart Townsend ise o zaman durum değişir. Ünlü yıldız Charlize Theron ile nişanlı olan aktör sevdiği kadının film çekimi sırasında, Almanya’da kaza geçirdiğini öğrenir öğrenmez onun yanına koştu. Boyunluk takan sevgilisini özel bir uçakla Los Angeles’e götürdü. Sonra da kendi film çekimlerini erteleyip, evde nişanlısının bakımını üstlendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!