Boyfriend modasının ipuçları

Güncelleme Tarihi:

Boyfriend modasının ipuçları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2009 00:00

“Kadına dair her şey” sloganıyla internette kadınların en popüler sitesi olan www.mahmure.com’da yayınlanan “Boyfriend gömlek nasıl giyilir?” haberi ‘haftanın en çok okunan haberi’ olarak rekora imza attı. İşte ‘boyfriend gömlek’le kendi tarzını yaratmak için sitede yer alan öneriler...

Haberin Devamı

Üzerimize bir beden büyük geliyormuş gibi duran gömlekler, özellikle de beyaz olanları artık her yerde görmeye alıştık. Bol pantolonların, taytların, şortların üzerine giyilen ve hatta içine hiçbir şey giymeden elbise gibi de kullanılabilen bu gömlekler çok çeşitli stil alternatifleri sunuyor. Boyfriend gömlekler herkesin takip edebileceği ve üstelik çok da rahat olan bir trend. Üstelik hem klasik tarza hem spor tarza, hem de bohem tarza rahatlıkla adapte edebileceğiniz birçok şekli ve modeli mevcut.

Mavi tonlarında ekose gömlekleri dar kot pantalonunuzun üstüne giyebilir, gömleği pantolunuzun içine sokarak sıkı kalçalarınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Gömleğin kollarını kıvırmayı ve ilk birkaç düğmesini açık bırakmayı ve trendy kolyelerden takmayı unutmayınız!    

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!