Boşanıp dost kalma modası

Güncelleme Tarihi:

Boşanıp dost kalma modası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2005 02:11

Piyanist Fazıl Say’ın boşandığı eşi Gülyar Balcı, ‘Fazıl’ın evine temizliğe giderim’ dedi. Hülya Avşar ise, ‘Gelsin üst katı kiraya vereyim, evini de döşerim’ diyerek iddialı konuştu.

‘Hayırlı olsun’ dedim

Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say’ın boşandığı eşi Gülyar Balcı’dan sonra Hülya Avşar’ın da benzer şeyler söylemesi yeni bir tartışma başlatacak gibi. Avşar’ın, önceki gün basın toplantısında, ‘Kaya kendine bir ev bulacak. Bir düzen kurmak zorunda. Tek başına bir ev tutacaksa gider evini döşeyebilirim. Hatta benim üst katı kiraya bile verebilirim. Boşandıktan sonra Kaya’yı aradım. Sana da hayırlı olsun dedim. Hayat bir oyun’ demesi, yeni bir modanın öncüsü oldu.

Haklı nedenleri vardır

Avşar’ın aynı basın toplantısında yaptığı diğer açıklamalar da kadınları kızdıracak gibi: ‘Burada üçüncü kişi, bozulmuş bir evliliğin içine girmiştir. Üçüncü kişiler asla bozulmamış bir evliliğin içine girmez zaten. Kaya Bey’in bir şeyler yapmasında mutlaka haklı nedenleri vardır. Eskisi gibi olmasa da yine bir aile gibi yaşamaya devam ediyoruz. Kaya’nın özel hayatı beni ilgilendirmez. Kaya Bey ile hayatım boyunca görüşeceğim, sohbet edeceğim, dertleşeceğim, destek olacağım.’

Evini bile temizlerim

Ünlü piyanist Fazıl Say ve kızı Kumru’nun annesi olan viyolonsel sanatçısı Gülyar Balcı da, boşandıktan sonra dost kalan çiftlerden. Üçüncü bir kişinin varlığından değil, aralarındaki aşk bittiği için boşanmayı seçen Fazıl Say ve Gülyar Balcı, hálá çok iyi iki arkadaş. Hatta Gülyar Balcı, bir süre önce yaptığı bir açıklamada, ‘Fazıl’ı çok seviyorum. İhtiyacı olsa, evine temizliğe bile giderim’ demişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!