Boşandı, kızların gözdesi oldu

Güncelleme Tarihi:

Boşandı, kızların gözdesi oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2009 16:01

Pop müziğin eskimeyen kraliçesi Madonna ile evlenip, kariyerini karısı için askıya alan İskoç asıllı ünlü yönetmen Guy Ritchie (40), artık güzellerle görüntülenmeye başladı.

Haberin Devamı

ÇEVRESİ KIZLARLA SARILI-Foto-galeri

Bir zamanlar Madonna’ya aşkından kadın hayranlarıyla göz göze gelmekten bile çekinen, Madonna’ya film yaptığı için eleştirilen yakışıklı yönetmen, eski eşin etkisinden kurtuldu. Sallantılı evliliklerinin son yıllarında her ne kadar Madonna’nın ismi sayısız aşk söylentisine karışsa da, Guy Ritchie boşanana kadar, Madonna’ya saygıda kusur etmedi.

Madonna ile 5 dakikalık rüzgar hızıyla boşanan İngiliz yönetmen, soluğu film setlerinde almıştı. Basına hiç bir kadınla yansımayan Guy Ritchie bu kuralı tatil için gittiği Sardunya adasında bozdu. Katarina ve Kristina Knezeviç isimli model ikizlerle öğle yemeği yerken yakalanan yönetmen, rahat tavırlarıyla şaşırttı. Yemek boyunca güzellerle kucaklaşıp, öpüşen yönetmen hayatından oldukça memnun görünüyordu. Madonna’dan olan oğlu ve evlatlığı David Banda ile tatil yapan Guy Ritchie’nin iki güzelle sarmaş dolaş pozlarının basına yansımasına, Madonna’dan gelen yorum ise şimdilik merak konusu.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!