Böğürtlen zihin açıyor

Güncelleme Tarihi:

Böğürtlen zihin açıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2012 22:57

Boston’da Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 60 yaş üstü 100 kadın arasında yapılan bir deneyde, dağ yemişlerinden her öğünde yiyenlerin yaşlanma seyrinin yavaşladığı ve zihinlerinin açıldığına tanık olundu.

Haberin Devamı

Dağ çileği, ahududu, frenk üzümü, yaban mersini ve böğürtlen gibi meyveler, renklerini de aldıkları güçlü antioksidan “Flavonoit”i içermeleri sayesinde yaşlandırıcı etkilerin gücünü kırarken, beyindeki bazı hücrelerin yenilenmesini sağlayarak zihni ve hafızayı canlı tutabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!