Boğaz’da Yeni Türkü gecesi

Güncelleme Tarihi:

Boğaz’da Yeni Türkü gecesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2012 00:00

Yeni Türkü, yarın akşam Boğaz manzaralı konser mekânı Turkcell Kuruçeşme Arena’da sahneye çıkıyor.

Haberin Devamı

UZUN bir aradan sonra geçtiğimiz nisan ayında “Şimdi ve Sonra” adlı bir albüm çıkaran Yeni Türkü, hem göze hem kulağa hitap edecek bir konsere hazırlanıyor. Grup, yarın akşam Turkcell Kuruçeşme Arena’da sevenleriyle buluşacak. Yeni Türkü’nün 30 yıla yayılan müzikal geçmişlerini yansıtacak repertuvarına tarihten izler taşıyan fotoğraflar ve görüntüler eşlik edecek. Konserde sürpriz isimler de sahneye çıkacak.

Derya Köroğlu’yla sevgili değiliz

Murathan Mungan, yıllardır konuşulan, Yeni Türkü’nün solisti Derya Köroğlu ile sevgili olduğu iddiasına blog’unda yayınladığı “Tatsız ve zorunlu bir açıklama” başlıklı yazıyla yanıt verdi: “Derya Köroğlu ile ‘bir zamanlar sevgili olduğumuz’ saçmalığını ilk duyduğumda gülüp geçtim. Hatta Derya’yla birlikte güldük. Ama sosyal medyadaki sorumsuz insanlar yüzünden işin tadı kaçtı. Biz Derya Köroğlu’yla değil sevgili olmak, yakın arkadaş bile sayılmazdık. Tanıştığımız sıralarda arkadaşım Meral Özbek’le evlendi. Derya’nın ikinci eşi Sibel Erülgen de ahbabımdır. Gördüğüm kadarıyla şimdilerde üçüncü evliliğini yaptığı Ayşe Özgür Köroğlu’yla mutlu bir yaşam sürdürüyor. Anlayacağınız, sosyal medya uydurmacılarının yalanlarıyla bizim hayatımız birbirini hiç tutmuyor.”

Haberin Devamı

Sırada Sıla var

23 Haziran Cumartesi akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena sahnesi Sıla’nın olacak. Geçen yıl ilk kez konser verdiği mekânda bu yıl yeniden hayranlarıyla buluşacak olan Sıla, en sevilen şarkılarını seslendirecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!