Bodrum'dan tatil manzaraları

Güncelleme Tarihi:

Bodrumdan tatil manzaraları
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 28, 2009 07:08

İşlerinden fırsat buldukça Bodrum’a giden Demet Akalın, önceki gün Bianca Beach’teydi. Şarkıcı, günü arkadaşı Ece Erken ile sohbet edip güneşlenerek geçirdi

Haberin Devamı

İşlerinde fırsat buldukça Bodrum’da küçük tatil kaçamakları yapan Demet Akalın, önceki gün Türkbükü Bianca Beach’te denize girdi. Akalın’ın yanında eşi Tuncer Öztarhan ile boşanma davası süren Ece Erken de vardı. Erken ve Akalın tatilin keyfini doyasıya yaşadılar.

OÄŸluyla birlikte                             Â

Eski manken Yasemin Koşal, Türkbükü’nde tatil yapıyor. Yasemin Hanım’a galerici Mehmet Şumnu ile yaptığı evlilikten olan oğlu Kerem eşlik ediyor.

Bianca güzelleri                     Â

Bodrum’daki Bianca Beach’in sahibi Emre Ergani, ıngiliz Rupert Burbridge ile ortak oldu. Anlaşmaları gereğince Ergani’nin ıstanbul ve Bodrum’daki gece kulüplerine, Burbridge yurtdışındaki elit isimleri getirecekti. ıkilinin ilk ortak çalışması ise Bianca Beach için oldu. Londra’nın en iyi ajansları arasında gösterilen Premier Model, en iyi beş modelini Bianca Beach’e yolladı. Beş model, gün boyu yaptıkları şovlarla izleyenleri eğlendirdi.

Sahile indi             Â

Haberin Devamı

Ä°pek TuzcuoÄŸlu, bir süre önce ayrıldığı Aziz Birsin’le tekrar barıştı. Ãœnlü oyuncu ÅŸu günlerde ise Bodrum tatiline devam ediyor. TuzcuoÄŸlu önceki gün Türkbükü Bianca Beach’te bikini ile görüntülendi. Düzgün fiziÄŸiyle dikkat çeken TuzcuoÄŸlu, fotoÄŸraflarının çeklidiÄŸini fark etmesine raÄŸmen istifini bozmadı.        Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!