Bodrum'dan jet sosyete geçti

Güncelleme Tarihi:

Bodrumdan jet sosyete geçti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2002 00:05

Hafta sonu Bodrum'da dünya jet sosyetesiyle Türk sosyetesi buluştu. Ünlü top model Adriana Karembeu ile Grisagono mücevherlerinin sahipleri Caroline - Fawoz Gruosi, Chopard'ın partisine katılırken, Simply Red grubunun solisti Mick Hucknall da Mehmet Kutman'ın davetindeydi. Filiz Akın - Köksal Sönmez ile Rahmi Koç da, Bodrum Divan Palmira'daki düğünün ardından Kutman'ın davetine katıldı.

GÖRKEMLİ DÜĞÜN

Nikáhta şahit krizi yaşandı

GÜLÇİN-Can Kadıköy ve Sema-Uluç Özülker çiftlerinin çocukları Bora Kadıköy ile Aylin Özülker'in Bodrum Divan Palmira Otel'de yapılan nikah ve düğün törenine Aslı-Defne-Berk Ekşioğlu, Rahmi Koç, Begüm-Kerim Cıngıllıoğlu ve Filiz Akın-Köksal Sönmez gibi sosyetenin tanınmış isimleri katıldı. Bu arada düğünde bir de şahit krizi yaşandı. Gelin ve damadın kardeşleri Özlem Eti ve Atilla Kadıköy'ün nikah şahidi olarak yazılmasını kabul etmeyen nikah memuru Halil İbrahim Kaynar, şahitlerin değiştirilmesi gerektiğini ve iki kardeşin nikah şahidi olarak yazılamayacağını söyledi. Bu gelişme üzerine nikah şahitliğini törene katılan Rahmi Koç ve Eddie Morrington yaptı.

TOP MODEL BODRUM’A HAYRAN KALDI

Karembeu fırtınası

SAAT ve mücevher firması Chopard'ın Türkiye distribütörü Ziynet ve Tektaş AŞ'nin sahibi Shelly Ovadia'nın organize ettiği geleneksel VIP davetlerinin ilki, Bodrum Havana Beach'te gerçekleştirildi. Bu davet için Türkiye'ye gelen ünlü Çek manken Adriana Karembeu, Grisagono mücevherlerinin sahipleri Caroline ve Fawoz Gruosi ile Yunanistan'ın ünlü modacısı Lakis Gavalos ile The Marmara Otel'de basın toplantısı yaptı.

Dekoltesiyle göz kamaştırdı

Dekoltesi bol bluzu, taktığı mücevherler ve güzelliğiyle göz kamaştıran Karembeu, Bodrum Kalesi'nde de fotoğraf çektirerek takıları tanıttı. VIP davetine katılanlar arasında Neslihan - Mete Taki, Şebnem Çapa, Rüksen-Mehmet Ürgüplü, Ender Mermerci, Heves Ekinci, Yosun Mermerci, Nedret Taciroğlu da vardı ve müzik eşliğinde danslar edildi.

Mavi Bahçe’de sabaha kadar eğlence vardı

Tamtamlı Afrika gecesi

TÜRKİYE Arkeoloji, Yerleşim ve Kültür Mirasını Koruma Vakfı yararına Mehmet Kutman'ın Bodrum Yalıkavak'ta bulunan Mavi Bahçe adlı malikanesinde verilen davet, yerli ve yabancı sosyeteyi buluşturdu. İngiltere'nin tanınmış Broomhil Opera gösterisinin sunulduğu geceye, dünyaca ünlü müzik grubu Simply Red'in solisti Mick Hucknall da katıldı. Gösteri sonrası tamtamlar eşliğinde Mehmet Kutman'ın evine giren konuklar, işçiler tarafından getirilen sedir ve yastıklarda sabahladılar. Geceye, İnci-Erol Aksoy, Meltem Cumbul, Dina Topbaş, Kaya Çilingiroğlu, Esra Oflaz, Dilek Hanif, Aliye Simavi, Fulya Eyilik, Serra-Osman Merzeci, Esra Üstünkaya, Gülay Kamaz, Mustafa Sandal, Serdar Bilgili, Mehmet Hanif, Elizabetta - Luciano Pezotti, Gülden Bilgin, Esra Çavuşoğlu, Filiz Akın - Köksal Sönmez, Aslı Berker, Semiramis Pekkan ve Ali Sayar katıldı.

Simply Red Grubu'nun solisti Mick Hucknall, davete geldiğinde gazetecileri karşısında görünce rahatsız oldu. Hucknall fotoğraflarının çekilmemesi için yüzünü kapadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!