Bodrum Masalı 3. bölüm fragmanı da yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Bodrum Masalı 3. bölüm fragmanı da yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2016 09:45

Kanal D'nin yeni dizisi Bodrum Masalı son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Son bölümün ardından 3. bölüm fragmanını da yayınlayan Bodrum Masalı'nda Evren'in yalanları ortaya çıkıyor. Yıldız gerçekleri öğrenecek. Otelin satışı gerçekleşecek mi? Bodrum Masalı 3. bölüm fragmanı ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Bodrum Masalı fenomen olma yolunda ilerliyor. Dün akşam 2. bölümü ile ekrana gelen Bodrum Masalı'nda yine heyecan doruktaydı. Sırlar bir bir ortaya çıkıyor. Yıldız ve Fikret yeniden buluşacak mı? Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananları sizler için derledik.

BODRUM MASALI 3. BÖLÜM FRAGMANI

BODRUM MASALI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bodrum Masalı 2. Bölüm'de; Evren Ergüven'in sakladığı sırlar ortaya çıkıyor!

Evren, Yıldız’ın haberi olmadan, yaptığı yolsuzlukları gizleme çabası içindedir. Durum ortaya çıkarsa hem Yıldız’ı kaybetme hem de hapse girme riski ile karşı karşıya kalacaktır. Otelin satışı için Gözde üzerinden Cahit ile pazarlık aşamasında olması işini zorlaştırır. Ateş, Alara’ya sonunda açılmış, onun da kendisine aşık olduğunu anlamıştır. Ancak babasının gecenin bir yarısı Gözde’nin evinden çıktığını gördükten sonra asıl meselesi babasının sırrını öğrenmek olur ve Alara’ya yalan söylemek zorunda kalır. Kelebek, hoşlandığı Su’nun Cenk ile ilişkisine, Aslı ise Alara ve Ateş arasındaki yakınlığa şahit olmakta, iki genç de ayrı ayrı acı çekmektedir.

Haberin Devamı

BODRUM MASALI SON BÖLÜM İZLE

 

BAKMADAN GEÇME!