Bodrum’daki proje finalde yarışıyor

Güncelleme Tarihi:

Bodrum’daki proje finalde yarışıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2012 11:44

Horizon Point Bodrum Evleri projesiyle Point İnşaat, İngiltere iş dünyasının en önemli ödüllerinden Property Awards UK’de ‘Sürdürülebilirlik Seviyesi’ dalında finale kaldı.
Tüm binaların yalıtımlı inşa edildiği Horizon Point Bodrum Evleri’nde doğal ve geri dönüşümlü malzemeler yoğun olarak kullanılıyor. Hafriyat çalışmalarında toprak etütleri gerçekleştirilmiş, gereksiz kazılar yapılmamış. Gün doğum ve batım yönleri, rüzgar yönü gibi faktörler göz ününde tutulmuş ve evlerin konumlandırılması ısıtma ve soğutma faaliyetlerini en aza indirecek şekilde yapılmış. Evlerin teras alınları 1. sınıf Ireko ahşapla güneşi karşıladığı gibi, her evin cephesinde rengini topraktan alan ve dünyada yalnızca Kayseri’de bir ocakta, yılın 2 ayı çıkarılabilen, volkanik taşlar kullanılmış.
Her biri tamamen özel tasarım, kolonsuz, akıllı evlerden oluşan Horizon Point Bodrum projesi toplam 4500 metrekare alan üzerine konumlandırılmış. Projede her biri iki katlı, toplam 7 blok bulunuyor. 2 dublex ve 12 flat daireden oluşan Horizon Point Bodrum evlerinde, talebe bağlı olarak kişiye özel uygulamalarla tasarlanabilecek bir dubleks villa projesi de opsiyon olarak sunuluyor. Flat dairelerin, terasları dahil ortalama büyüklüklerinin 175 ile 200 metrekare arasında tasarlandığı bu projede, ek olarak bazı dairelerde 26 metrekarelik müştemilatlar da yer alıyor. Projedeki konutların fiyatı 450 bin TL’den başlıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!