Bizimkiler Shakira’ya not verdi

Güncelleme Tarihi:

Bizimkiler Shakira’ya not verdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2002 01:58

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'nın TV'deki göbek dansını, Türk dansözleri yorumladı.
Asena: Belinde kalın püsküllü bir kemer vardı. Bu kemerler, figürlerin iyi görünmesini sağlar. Yani hile. Bir de kemersiz görmek lazım.

SİBEL CAN

Kalçalarıyla çok güzel dans ediyor

İnanın onu izlerken şaşkınlığım biraz daha arttı. Shakira, balık eti vücudu ve sahnedeki duruşuyla tam bir kadın, dansı da muhteşem. Güzel oynuyor, hiçbir kusuru yok, çok başarılı. Biliyorsunuz, dünyada bir kalça modasıdır gidiyor. Jennifer Lopez bir, bir de Shakira kalçalarıyla meşhur.

ASENA

Dansçı değil, ama iyi figür yapıyor

Bir kere Shakira, Jennifer Lopez'den hem fizik olarak, hem de kalça olarak çok daha güzel ve seksi bir kadın. Dansına gelince: Shakira sürekli olarak belinde kalın püsküllü bir kemerle sahneye çıkıyor. Dansöz kostümlerinde de bu püsküllü kemerler vardır. Bu kemerler yaptığın figürlerin iyi görünmesini sağlar. Yani buna hile de diyebiliriz.

SİBEL BARIŞ

Seks kokuyor ve kusursuz

Tek kelimeyle muhteşem. Çok güzel oynuyor. Kendine göre değişik bir tarzı var. Tarkan'ın yaptığı dans nasıl seks kokuyorsa, bu kadının yaptığı dans da öyle. Özellikle kalça hareketleri çok başarılı. Tabii ki, kanında Araplık olduğu için ritim duygusu kuvvetli.

NESRİN TOPKAPI

Titretmesi çok güzel

Shakira, oryantal tarzın içindeki yer alan bazı figürleri dansında kullanıyor ve doğru uyguluyor. Mesela bizim ‘‘Şimi’’ dediğimiz kalça titretme hareketini kusursuz yapıyor. ‘‘Maya’’ dediğimiz el ve kol hareketlerini de çok düzgün kullanıyor. Babası Lübnanlı olduğu için Doğunun o havası ister istemez kanına işlemiş.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!