Birbirimize yetiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Birbirimize yetiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2005 00:00

Catherine Zeta Jones ile Michael Douglas, beş yıldır kavgasız gürültüsüz, mutlu bir evlilik sürdürüyorlar. OK dergisine konuşan çift, ‘Galalar olmasa dışarı çıkmak aklımıza bile gelmez’ dedi.

Michael Douglas, kendisinden 25 yaş genç olan Catherine Zeta Jones’ı ‘Zorro’nun Maskesi’ filminde izlemiş ve büyülenmişti. Onunla tanışmak için her şeyi yapmaya hazırdı. Ve kısa bir süre içinde kalabalık bir yemek davetinde onunla bir araya gelmeyi başardı. Hatta esmer güzeli oyuncuya, dolaylı bir şekilde evlenme teklifinde bile bulundu.

Nişan yüzüğü ateşini yükseltti

Ünlü aktör, ‘Çocuklarının babası olmak istiyorum’ dediği an, Zeta Jones için akan sular durdu. Böyle alışılmadık bir evlenme teklifiyle ilk kez karşılaşan Galli oyuncu, doğacak çocukları için Michael Douglas’tan daha iyi bir baba adayı bulamayacağını anlamıştı.

Michael Douglas, nişan yüzüğünü de yine ilginç bir zamanlamayla sunmuştu müstakbel eşine. Çiçeği burnunda sevgililer Majorca Adası’nda tatil yapmayı düşünürken, gribe yakalanıp yorgan döşek yatıyorlardı. Ve o sırada usta aktör, Catherine Zeta Jones’un parmağına öyle bir yüzük takmıştı ki, genç kadının ateşinin daha da yükselmesine neden olmuştu.

Ünlü çift, beş yıl sonra hala evlendikleri için kendilerini şanslı sayıyorlar. Onların evliliği, sağlam temeller üzerine kurulu. Çünkü öncelikleri aileleri. Karı-koca, oğulları Dylan ve kızları Cary yanlarında olmadan hiçbir organizasyona katılmıyorlar.

Bazen de onları büyükanne ve büyükbabalarına emanet edip, baş başa kalmanın tadını çıkarıyorlar.

Düğünleri herkesi susturdu

Tam beş yıl önce, New York’taki ünlü Plaza Oteli’nin Balo Salonu’nda düzenlenen düğün daveti, Amerika’nın pek çok ünlü simasını bir araya getirmişti. Oysa bu isimlerin büyük çoğunluğu daha birkaç ay önce, çiftin flörtüne ömür biçmekten çekinmiyordu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!