Bir zamanlar öğrenciydik

Güncelleme Tarihi:

Bir zamanlar öğrenciydik
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2007 00:00

Okullar bugün açıldı, birçok evde büyük heyecan yaşanıyor. Bir de okul yılları çoktan geride kalan, şimdi o günleri gülümseyerek ananlar var.

Tıpkı müzik ve televizyon dünyasının genç yetenekleri gibi... Trendy dergisi, bu genç isimlere unutamadıkları okul anılarını sordu.

Alpay Atalan Bütün okula ’Zühtü’yü söylettim

TED Ankara Koleji mezunuyum. Okulda her cuma tören yapılıp, İstiklal Marşı okunurdu. Bir gün törenin sonunda fırladım sahneye, mikrofonu aldım elime ve "Hangi şarkıyı istersiniz arkadaşlar" diye bağırdım. Hep birlikte Hababam Sınıfı’nın "Zühtü"sünü söyledik.

Selen Seyven Akrabalarım okulu bastı

Bir kere disiplinlik oldum! Bir arkadaşımla İstiklal Marşı’nda gülüşüyorduk. Büyük ayıp ettim biliyorum ama oldu işte
Bir zamanlar öğrenciydik
bir kere. Bir güzel dayak yedik. Ardından da dayımdan anneanneme kadar benim bütün sülalem okulu bastı; "Kızımızı nasıl döversiniz" diye!

Özlem Yılmaz Aşk mektupları ortaya çıkarsa

Ataköy Cumhuriyet Lisesi mezunuyum. Bizim okulun her yerinde kameralar vardı, bahçede bile... Erkek arkadaşım sabahçı, ben de öğlenciydim. Bir gün kapının orada gizlice bana mektup verirken kameralara yakalanmışız. Müdür görmüş bunu, babamı aramış. O gün sınavım vardı, buna rağmen beni dersten çıkardılar. Çantam arandı, bütün mektuplarım ortaya çıktı! Rezalet bir durumdu. Okulun en haylaz çocuğuyla çıkıyorum diye beni korumak istediler belki!

Özgün Zilin sesi hálá kulaklarımda çınlıyor

Ben konservatuvarı yatılı okudum. Okula giriş saatimiz en geç 24:00’tü. Ama ben gece çalışıyordum. Bir gece yine sessizce okula girdik. Boş koridorlarda ilerlerken, sakar dostum Akça davul zillerini yere düşürüdü. Çıkan sesi anlatamam. Yakalanmamayı başardık ama zillerin sesi hálá kulaklarımda çınlıyor!

Burak Özçivit Araba tutkusu dersten ağır bastı

Ben tam bir araba tutkunuyum. Küçükken okula oyuncak arabalar götürüp, derste onlarla oynardım. Büyüdüğüm zaman da gerçek arabalarla okula gitmeye başladım. Ama dışarıda onlarla ilgilenmekten derse girmiyordum. Devamlı velimi çağırıyorlardı.

İlker Çalışkan Lise biraz uzun sürdü

Liseyi Bebek Lisesi’nde okudum. Okulda hemen herkesle aram iyiydi. Lise biraz uzun sürdü gerçi, 4,5 yılda bitirebildim. Ama arkadaş grubumun da benden farkı yoktu; hep beraber mezun olduk! Çok güzel günlerdi, yine de uzun süre daha gri kumaş pantolon giymeyi düşünmüyorum.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!