Bir zamanlar büyük aşk yaşadılar

Güncelleme Tarihi:

Bir zamanlar büyük aşk yaşadılar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2008 00:00

Brad Pitt’in Mike Tyson’ın eski eşiyle aşk yaşadığını biliyor muydunuz? Ya da Joaquin Phoenix ve Liv Tyler’ın büyük aşklarını... Us dergisi, Sevgililer Günü’nün ardından eski defterleri karıştırdı ve ilginç aşk öyküleri ortaya çıkardı.

Brad Pitt’in asi boksör Mike Tyson’ın eski eşi Robin Givens ile altı ay süren büyük bir aşk yaşadığına inanabiliyor musunuz? Givens, 14 Şubat 1989’da Tyson’dan boşandıktan sonra Pitt ile çıkmaya başlamıştı. Söylentilere bakılırsa Tyson, o dönem Pitt’i dövmeye çalışmış.

Michael Bolton ve Ashley Judd’un ilişkileri 1996 yılında başlamıştı. Aşkları kısa sürdü ama Judd hálá o günleri unutamıyor: "Michael ile büyük bir aşk yaşamıştık. O ilişkiyi hálá unutamadım."

Karizmatik aktör George Clooney, 1987 yılında Kelly Preston ile büyük bir aşk yaşadı. Preston, "George beni Harley motosikletiyle kandırmıştı. İlişkimiz bir yıl sürdü ama her şeyi yaşadık" diyor.

"Grey’s Anatomy" dizisinin karizmatik doktoru Patrick Dempsey, menajeri Rocky Parker ile 1987 - 1994 yılları arasında evli kaldı. Dempsey, ilk evliliği için "O evlilikten çok şey öğrendim. Rocky, beni daha iyi bir adam yaptı" diyor.

Cameron Diaz ve Matt Dillon, 1997 yılında "There’s Something About Mary" filminin setinde başlayan aşkları bir yıl sürdü. Diaz bu kısa ilişkisi hakkında şu yorumu yaptı: "Matt’i deliler gibi seviyordum ama olmadı."

Heather Locklear, Tom Cruise’un ilk aşklarından biriydi. Cruise, bu ilişkiden sonra Mimi Rogers ve Nicole Kidman’la evlendi. Cruise, en mutlu evliliğini ise şu an eşi olan Katie Holmes ile yaşıyor.

Winona Ryder ve Matt Damon’ın 1997’de ilişkileri üç yıl sürdü. Şu an Luciana Barroso ile evli olan Damon, eski aşkı hakkında yorum yapmak istemiyor.

Liv Tyler ve Joaquin Phoenix, 1997’de "Inveting the Abbotts" filmini setinde tanıştı. Tyler, "Joaquin’i ikinci görüşümde aşık oldum" diyor. Ancak bu tutkulu aşk sadece bir yıl sürdü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!