Bir de çenesini tutabilse

Güncelleme Tarihi:

Bir de çenesini tutabilse
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2003 18:29

Hatırlar mısınız, Moda İlköğretim Okulu 3A sınıfı öğrencilerinin Noel Baba'ya yazdığı mektuplardan alıntı yapmıştım bir ara. Sınıf Öğretmeni Ayşe Ayan bu sefer de öğrencilerine "Nasıl bir karne bekliyorum" diye bir ödev vermiş. Alıntılar...

Haberin Devamı

"Övünmek gibi olmasın ama derslerim çok iyidir. Yaramazlığa gelince o işte de birinciyim... Usluluk elimde ama kaçırıyorum ...Öğretmenimizin bir de kanaat notu vardır, ondan korkulur..." Gökberk S.

"Karne almamıza üç gün kaldı. Çok heyecanlıyım. Sabırsız olduğum için uslu durmak yerine yaramazlık yapıyorum... Karnelerin beşlerle dolmasını dileyerek ve hediye bekleyerek hoşça ve sağlıklı kalın diyorum." Hazal G.

"Türkçe dersini çok seviyorum, kesin beş bekliyorum. Hiç küçümsemem. çünkü önemli bir ders..." Oğuzcan K.

"Karne almamıza üç gün kaldı. Davranışlarımdan endişeliyim. Türkçe beş mi bilmem. Hayat bilgisi... kesin beş gelir diye umuyorum..." Oğuzhan D.

"...anlamadığım konuları anlatamıyorum. Neyse, ama belki usluluğum kötüdür, bilmiyorum? Beslenmeye gelince dayanamıyorum, yani abur cubur yemek istiyorum. Öğretmenimizin gözü dört göz valla, her şeyi görüyor..." İlker K.

"Tabii ki herkes beş bekler. Bu istekler (beklentiler) herkese göre değişir... Matematik ne süper, ne eh... Diğer derslerden de umudum çok büyük..." Özkan O.

"... yazılarım çok güzel. Zaten bu yüzden Türkçe'yi çok seviyorum. Türkçe'nin başka sevdiğim tarafları da var..." Aysu A.

" ...Bütün arkadaşlarıma başarılar dilerim. Karnemin beş olması dileğiyle kompozisyonuma devam ediyorum. İnşallah 15 tatilim güzel geçer..." Gülsüm Ç.

"Çok heyecanlıyım çünkü karne zamanı geldi. Ailem de çok heyecanlı. Onlar bana neler alacaklar neler...  Resim ve beden eğitiminden beş hiç kuşkusuz..." Deryanaz B.

"Ben matematik dersinden şüpheliyim. Ne bileyim. Belki de tüm derslerden beş alırım. Davranışlarıma gelince, tabii ki fazla konuşuyorum. Ama ne yapayım elimde değil. Çok konuşmak istediğim zaman ağzımı bağlasalar burnumla  konuşurum..." Nazlıgül Ş.

"Belki resimden dört gelebilir çünkü pis resim defterim yüzünden. Ama yine de beş alma şansım  var. Eğer bütün notlarımın hepsi beş olursa babam bana Superonline alır belki..." Berkay T.

"Matematiğim 4 gelebilir ama o öğretmenime bağlı... Bir de biraz ağzımı tutabilsem çok iyi olur ama işte tutamıyorum. Ne yapim artık. Tutçam ama susmaya çalışcam. kendimi zorluycam, konuşmıycam..." Mustafa Ö.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!