Big Brother Türkiye Yılbaşı Özel Konukları Kimler?

Güncelleme Tarihi:

Big Brother Türkiye Yılbaşı Özel Konukları Kimler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2015 21:23

Sunuculuğunu Asuman Krause'nin yaptığı, televizyon ekranlarının en sevilen yarışma programlarından olan Big Brother Türkiye evi yılbaşı gecesine hazırlanıyor. Yeni yıl coşkusunun sardığı Big Brother Türkiye evine yılbaşında kimler konuk olacak? Neler yaşanacak? İşte tüm detaylar...

Haberin Devamı

8 erkek, 8 kadın toplamda 16 yarışmacının aynı evi paylaştıkları yarışma programı Big Brother Türkiye, yeni yıl coşkusuyla ekranlarımıza konuk olacak. Birbirinden değerli ünlülerin konuk olacakları Big Brother Türkiye Yılbaşı Özel Programı'na kimler konuk olacak?

Yeni yıl coşkusunun hem izleyenleri hem de evdeki yarışmacıları sardığı Big Brother Türkiye yılbaşı özel programında ev halkı, Mehmet Ali Erbil ve Asuman Krause'nin sunumuyla ''Var mısın Yok musun'' stüdyosunda yarışacaklar.

Ev halkının kıyasıya yarışacakları ''Var mısın Yok musun'' eğlencesine Ferman Toprak, Ümit Besen ve Kibariye şarkıları renk katarken, oryantal Didem de harika dansıyla eğlenceye eğlence katacak.

Big Brother Türkiye Yılbaşı Özel Konukları Kimler

Haberin Devamı

BÜYÜK ÖDÜL 500 BİN LİRA

Ferman Toprak, Ümit Besen ve Kibariye'nin şarkılarıyla coşacak, oryantal Didem'in dansıyla kendinden geçecek olan Big Brother Türkiye ev halkı, Var mısın Yok musun yarışmasında 500 bin lira büyük ödül için yarışacaklar.

DİDEM’DEN GÖBEK ŞOV 

Big Brother Türkiye Yılbaşı Özel’ bölümünde yılbaşı gecesinin olmazsa olmazı oryantalin ustası Didem de kıvrak figürleriyle stüdyodakilere ve ekran başındakilere unutulmaz anlar yaşatacak. Yılbaşı Türkiye’de ilk kez bu kadar büyük bir eğlenceyle kutlanacak...

‘Big Brother Türkiye Yılbaşı Özel’ bölümü Mehmet Ali Erbil ve Asuman Krause’ın sunumuyla yılbaşı gecesi saat 22.00’de Star’da.

‘BİG BROTHER TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL’ FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!