Big Brother Türkiye kim elendi? - izle

Güncelleme Tarihi:

Big Brother Türkiye kim elendi - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2016 10:33

Big Brother Türkiye 12. hafta eve veda eden isim belli oldu. Big Brother Türkiye'nin 12. haftasının eleme listesinde; Gökçen, Seda, Sinan ve Yasin yer alıyordu. 12. haftasındaki Big Brother Türkiye evine çeyrek finalde veda eden isim Yasin oldu. Finale çıkmaya hak kazanan 2 isim ise Arsel ve Sinan oldu.

Haberin Devamı

Star TV'nin ilgiyle takip edilen yarışması Big Brother Türkiye'de 12. hafta eleme heyecanı başladı. 11. haftafinal gecesinde Big Brother Türkiye evine veda eden isim Hüseyin olmuştu. Peki; Big Brother Türkiye'de bu hafta kim elenecek?

BİG BROTHER TÜRKİYE ÇEYREK FİNALDE YASİN ELENDİ

Big Brother Türkiye kim elendi sorusu 21 Şubat Pazar akşamı yanıt buldu. 12. haftasındaki Big Brother Türkiye evine çeyrek finalde veda eden isim Yasin oldu. Finale çıkmaya hak kazanan 2 isim ise Arsel ve Sinan oldu.

Big Brother Türkiye 12. haftanın eleme listesi belli oldu!

Big Brother Türkiye evine geri dönen Seda ve Yasin bu hafta eleme listesine girdi. Seda ile Yasin'in yaşadıkları ilişki eleme listesine girmelerine engel olamadı. Big Brother evinde ev halkının yaptığı oylama sonucunda Big Brother Türkiye 12. haftanın eleme listesi; Seda, Yasin, Sinan ve Gökçen'den oluştu.

Haberin Devamı

Big Brother Türkiye Evine Kim Veda Edecek?

Gökçen mi, Seda mı, Sinan mı, Yasin mi? Eve kimin veda edeceği SMS seyirci oylaması sonucu belli olacak. Evde kalmasını istediğiniz yarışmacıyı desteklemek için;


GÖKÇEN yaz 6400'a gönder!
SEDA yaz 6400'a gönder!
SİNAN yaz 6400'a gönder!
YASİN yaz 6400'a gönder!

BAKMADAN GEÇME!